Voorzittersvisie

Wico Besling(Futsal Marum): We zullen altijd onze eigen identiteit behouden

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Voorzittersvisie

Wico Besling is sinds de oprichting voorzitter van Futsal Marum. De voorzitter zag zijn club in tien jaar tijd doorgroeien naar een niveau waarbij het eerste team het komend seizoen voor het eerst in de historie van Futsal Marum landelijk zal gaan spelen. Dat, naast de roots van Yoshua St. Juste, het ons kent ons gevoel vasthouden en zijn verhaal over een eigen te kort durende eigen voetbalcarrière is te lezen in onderstaand vraaggesprek wat Puurvoetbalonline had de voorzitter van Futsal Marum. 

Lees meer

Voorzittersvisie met Edwin van Zanten(v.v. Bedum)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Voorzittersvisie

De rubriek ‘Voorzittersvisie’ dreigde een beetje dood te bloeden omdat het mailen naar info@welkeverenigingdanook .nl in de praktijk vaak niet schijnt te werken. Daarom besloot ik het anders te doen en in plaats van een mail te sturen gewoon een afspraak te maken met de voorzitter om te praten over het reilen en zeilen binnen zijn vereniging. De eerste waar ik op bezoek ging was de voorzitter van de voetbalvereniging Bedum, Edwin van Zanten. De voorzitter van de ‘Blauwen’ mocht reageren op een paar, zoals hij dat soms noemde, pittige vragen, maar schroomde vervolgens niet om daar een duidelijk antwoord op te geven.

Lees meer

De Fivel-voorzitter Bram van Dam: Krimp is een modewoord bij politici

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Voorzittersvisie

De Fivel en Bram van Dam horen bij elkaar is een conclusie die absoluut gerechtvaardigd is. Bijna 50 jaar spelend lid, vanaf 1976, met een kleine onderbreking, in het bestuur van het ‘Andere” Oranje verdient veel waardering waarbij hij in 2008 op een speciale manier werd beloond. Want in april 2008 werd Bram van Dam Koninklijk onderscheiden voor zijn inzet richting De Fivel en tal van andere maatschappelijke functies.

Lees meer