Wedstrijd van de week

Onmachtig FC LEO verliest in Haulerwijk

Geschreven door Tjipco Werkman op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Onder een prachtige voorjaarszon en op een hobbelig en hard veld, kon FC LEO afgelopen zaterdag geen vuist maken tegen het fysiek sterke Haulerwijk. Met een behoorlijke waslijst aan blessures en schorsingen waren de Leenster afgereisd naar Friesland. Onder andere topschutters Veenwijk, Rozema en middenvelder Buikema waren afwezig. Het missen van deze ervaren krachten en de fysieke kracht van de tegenstander werden de Leensters uiteindelijk fataal.

Lees meer

Zeester doet goede zaken met zege op ZEC.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Zeester was zaterdagmiddag in Zoutkamp te sterk voor ZEC. In een wedstrijd die dankzij de vele doelkansen in de eerste helft spectaculair te noemen was werd het uiteindelijk 3-0 voor de Zoutkampers die met deze overwinning prima zaken deden in de strijd om de tweede periodetitel

Lees meer

Actief deelt punten met FVV.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Actief speelde in zijn eerste competitieduel na de winterstop gelijk tegen FVV uit Foxhol. In Eelde/Paterswolde werd het 2-2 in een duel  die misschien ook wel geen winnaar verdiende.

Lees meer

EKC dames verliezen van effectief FC Wolvega

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

In het Friese Wolvega stonden de voetbaldames van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) zaterdag 16 februari tegenover het iets lager geklasseerde FC Wolvega. Thuis had EKC met 1-1 gelijk gespeeld maar deze middag zou het toch anders gaan. Door het ontbreken van maar liefst 9 basisspeelsters door allerlei omstandigheden moest coach Gerdez improviseren en startte hij met Chantal Hofman, Nikki Werkman en Johanna van de Steeg van dames 2 in de basis. Tevens waren een aantal dames niet helemaal fit.

Lees meer

Zeester opnieuw te sterk voor Noordpool

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Noordpool heeft zaterdag geen revanche kunnen nemen voor de smadelijke nederlaag die men eerder in het seizoen in Zoutkamp tegen Zeester leed. De mannen uit het vissersdorp waren in de eerste ontmoeting met maar liefst 10-1 te sterk en zegevierden zaterdag in Uithuizen opnieuw. Noordpool werd met 0-3 verslagen waarbij topschutter Vince van der Veen bij alle drie de treffers een aandeel had.   

Lees meer