Waar zijn ze gebleven ?

Waar zijn ze gebleven:Durjet van Beek-Bolt, Eens Zeester altijd Zeester.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Waar zijn ze gebleven ?

In mijn loopbaan als trainer bij Zeester en ook andere verenigingen heb ik veel voetballers en voetbalsters getraind. Sommige tref ik nog maar er zijn er die een beetje uit het gezichtsveld zijn verdwenen. Een daarvan is Durjet Bolt die ik via de sociale media weer op het spoor kwam. Durjet heet nu ondertussen Durjet van Beek-Bolt en is moeder van drie kinderen en getrouwd met John. Via de sociale media raakten we in gesprek en we de afspraak maakten dat Durjet een aantal door mij bedachte vragen zou beantwoorden voor de rubriek, waar zijn ze gebleven.

Lees meer

Rene Battjes(v.v.Holwierde): Ik had een bewogen carrière

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Waar zijn ze gebleven ?

De derde in de rubriek waar zijn ze gebleven is Rene Battjes die zijn carriere als bewogen betitelt. De oud-doelman van Holwierde, FC Groningen en Godlinze vertelt dat en nog veel uit zijn carriere. Verder vertelt hij waarmee hij nu nog actief is binnen het voetbalwereldje en wat zijn tegenwoordige passie is

Lees meer

Dick Bults oud-FC Groningen: Voetbal is maar een spel

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Waar zijn ze gebleven ?

Dick Bults voetbalde in het verleden als betaald voetballer voor FC Groningen, SC Cambuur en FC Den Bosch. Nu is hij een geslaagd zakenman met een nieuwe passie zoals op de foto te zien is. Daar en over nog veel meer zaken vertelt ‘Dickie”Bults zoals hij vroeger bij Groningen genoemd werd in de rubriek ‘Waar zijn ze gebleven”

 

Lees meer

Bernhard Visser: Een onvoorwaardelijke liefde voor Hunsingo

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Waar zijn ze gebleven ?

‘Waar zijn ze gebleven” is een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl die ons terug in de tijd brengt. Een rubriek die ons in sommige gevallen naar misschien wel meer dan vijfentwintig jaar terug in de tijd zal brengen wat ook bijna geldt voor de eerste hoofdpersoon in de serie ‘ Waar zijn ze gebleven” : de oud-voetballer van Hunsingo, Bernhard Visser. De oud-voetballer is tegenwoordig , waar ik bij toeval achterkwam,  woonachtig in Julianadorp. Nadat de telefoonnummers uitgewisseld waren hadden we dan ook vrij snel contact waar het volgende interview uit ontstond.

Lees meer