Derde helft

Ezinge blijft door geflatteerde nederlaag tegen GSVV vijfdeklasser.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Ezinge blijft door het verloren finaleduel in de nacompetitie tegen GSVV uit Gerkesklooster vijfdeklasser. In Grootegast werd het voor de Ezingers, waar Daan Douwsma de absolute uitblinker was, een 3-0 nederlaag. Een nederlaag die door het bij vlagen uitstekend veldspel van de ploeg van trainer Leendert Nieborg als geflatteerd mag worden gezien.

Lees meer

TLC op alle fronten afgetroefd door FVV: 1-5

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

TLC op alle fronten afgetroefd door FVV: 1-5

Voor TLC liep het nacompetitieduel tegen FVV uit op een enorme deceptie. Op sportpark De Koepel werd het een 5- 1 nederlaag voor de ploeg uit Leek dat op alle fronten zijn meerdere moest erkennen in een slim spelende FVV.

Lees meer

Zeester na strafschoppenserie ook volgend seizoen vijfdeklasser.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Zeester was zaterdagmiddag dicht bij het bereiken van de tweede ronde van de nacompetitie. Maar om een onverklaarbare reden kwam arbiter Alex Vegter terug op een genomen beslissing en werd een goal van de thuisploeg alsnog afgekeurd. Dat zorgde dat strafschoppen de beslissing moesten brengen waar Veendam 1894 het meest gelukkig mee was door de strafschoppenserie met 4-1 te winnen.

Lees meer

Ezinge door gelijkspel winnaar derde periode

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Ezinge heeft zich zaterdagmiddag weten te plaatsen voor de nacompetitie. In een wedstrijd die meer spanning bracht dan dat er van goed voetbal sprake was speelden de Ezingers met 1-1 gelijk tegen kampioen Lycurgus en dat was voldoende om de derde periode te winnen.

Lees meer

Eindstand Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

De eindstand van het Gerald Gras Keepersklassement is bekend. Dat de winnaar Cedric Tillema is geworden zal niemand die het klassement heeft gevolgd niet vreemd in de oren klinken. De doelman van Rood Zwart Baflo speelde namelijk een prima seizoen en kwam tot tien cleansheets. Dat waren er twee minder dan Peter Paul Datema die voor zijn club Loppersum twaalf keer de nul hield en op de tweede plaats eindigde. Nummer drie werd Germen Bouwman die vreemd genoeg maar vier keer de nul hield. Verder mag de vierde plaats van John Nooren niet onvermeld blijven. Voor aanvang van het seizoen stond Ezinge-trainer Leendert Nieborg nog in dubio of hij voor Ben Douwsma moest kiezen of dat hij de jonge John Nooren een kans moest geven. Nieborg koos voor het laatste met dus een vierde plaats voor de jonge keeper als resultaat

Lees meer

FC LEO vecht zich voorbij ASC’75

Geschreven door Tjipco Werkman op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Met veel pijn en moeite wist FC LEO afgelopen zaterdag te winnen van het laag geklasseerde ASC’75 uit Augustinusga. De gasten namen brutaal een 2-0 voorsprong en wisten de Leensters lange tijd van het scoren te houden. Pas toen Rozema doorgeschoven werd naar de spitspositie kon FC LEO het krachtsverschil uitdrukken in doelpunten en vochten ze zich uiteindelijk nog naar een 3-2 overwinning.

Lees meer