Derde helft

In memoriam Gerald Gras

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Hall of Fame

Op dinsdag 20 oktober overleed op 51-jarige leeftijd Gerald Gras. De oud-doelman van CVVB die door een tragisch ongeval al meer dan 25 jaar in het Zonnehuis in Zuidhorn verbleef en die door zijn overlijden een enorme leegte achterlaat.

Lees meer

Hidde Boer nieuwe leider Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

De stand in het Gerald Gras Keepersklassement wordt door het de afgelasten van steeds meer duels doordat het coronavirus ook onze regio te pakken heeft iets wat onoverzichtelijker. Maar toch heb ik samen met Jan Venema besloten om wel met het keepersklassement door te gaan. Na speelronde 3 gaat S Hidde Boer aan de leiding. De doelman heeft met zijn ploeg twee keer gespeeld en pakte twee keer een cleansheet. Wie ook een cleansheet pakten waren Germen Bouwman(Winsum), Rick Seelen(Kloosterburen), Jeroen Zwart(Warffum) en de doelman van Eenrum Anton Brontsema.

Lees meer

Vier leiders Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

Een cleansheet voor Ezinge-keeper Ben Douwsma en een rode kaart voor Winsum-goalie Wouter Meijer waren de bijzonderheden tijdens de tweede speelronde van het seizoen 2020-2021. Een tweede speelronde die verder een aantal afgelastingen had omdat het coronavirus ook onze regio helaas meer en meer weet te bereiken.

Lees meer

Eerste tussenstand Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

Nu het seizoen weer is begonnen mag de strijd om de Gerald Gras Keepersbokaal natuurlijk niet ontbreken. Een strijd waar vorig seizoen abrupt een einde aan kwam en waar we oprecht van hopen dat het dit seizoen anders gaat lopen. Ik zeg met nadruk we want ook dit seizoen is Jan Venema weer de man die het klassement bij gaat houden. In de eerste speelronde hadden we direct al vijf cleansheets en dat zorgt dat het vijftal Martin Oltmans, Peter Paul Datema, Hidde Boer en Sander Steenbergen aan de leiding gaan met het volle aantal van tien punten. Maar in die stand gaat na het komend weekend sowieso verandering in komen omdat Hidde Boer en SIOS zaterdag niet in actie komen omdat er twee spelers binnen SIOS zijn besmet met het coronavirus. Dat laatste zal dit seizoen nog wel vaker gebeuren zodat de tussenstanden in het Gerald Gras Keepersklassement wel wat vertekend zullen zijn.

Lees meer

In memoriam Jack van Dijk (v.v. Eenrum)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Hall of Fame

Op zondag 26 juli was daar opeens het vreselijk nieuws dat op 65-jarige leeftijd Jack van Dijk was overleden. Vreselijk nieuws wat betekende dat een van de ‘harde kern’ van supporters van de v.v. Eenrum de strijd tegen de gevreesde ziekte had verloren.

Lees meer

Voorlopig laatste tussenstand Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

De tussenstand na het weekend van 7/8 maart in het Gerald Gras Keepersklassement is voorlopig even de laatste. Het Corona-virus heeft het amateurvoetbal zeker tot begin April lamgelegd en misschien nog wel langer. In de eerste, en direct ook de laatste,  speelronde in maart waren er cleansheets voor Willem Duinkerken, Ben Douwsma, Simon Dijkman, Marco Wichers, Pieter Buikema Swen Johannes en Ferdi Wit en wist Eenrum-doelman  Anton Brontsema in het inhaalduel tegen Harkstede een strafschop te stoppen. Waar het voor sommige keepers de eerste cleansheet was, gold dat niet voor Willem Duinkerken. De goalie van Corenos ‘pakte’ zaterdag voor de achtste keer een cleansheet en op 17 wedstrijden is dat bijna de helft.  Willem is dan ook de trotse lijstaanvoerder het Gerald Gras Keepersklassement die we, wat er ook met het verdere verloop van de competitie ook gebeurt, wel uit gaan reiken   

Lees meer

Willem Duinkerken neemt duidelijke voorsprong Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

Door afgelastingen op zondag en het duel Ezinge-VVK op zaterdag is het op dit moment een  wat scheef beeld in het Gerald Gras Keepersklassement. Maar duidelijk is wel dat Willem Duinkerken zijn koppositie heeft behouden en zelfs is uitgelopen op de rest. De doelman van Corenos hield namelijk zijn doel schoon tegen Stedum en werd zaterdag tegen Warffum ook maar een keer gepasseerd. Wie ook een cleansheet scoorden waren Ezinge-keeper John Nooren in het duel tegen DIO Groningen en Cedric Tillema in het duel van zaterdag tegen OKVC.  

Lees meer