Derde helft

Leeuwarder Zwaluwen-SV Marum door de ogen van dé Reporter, Johannes Kalfsbeek

Geschreven door Johannes Kalfsbeek op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Op Marumnello is het weer een gezellige drukte waar vandaag veel punten worden binnengehaald. Eerst kijk ik nog even bij de mannen van John van der Ploeg  van Marum 2 die een prima pot spelen tegen ‘t Fean 2 en waar na 90 minuten  een 3-0 stand op het scorebord staat. Een mooi team om naar te kijken met verzorgd voetbal en veel talent in huis.

Lees meer

EKC 2 dames moeizaam langs De Fivel

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

De voetbaldames van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) 2 speelden zaterdag 20 oktober in Zeerijp het inhaalduel tegen de plaatselijke trots De Fivel. Het veld was behoorlijk zwaar daar de gemeente Loppersum het met zand bestrooid had waardoor het meer op een woestijn leek dan een grasmat. Dit bemoeilijkte het spelen dan ook danig.

Lees meer

Noordpool in laatste Eemsmond-derby te sterk voor ZEC: 1-3

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Twee ploegen die respect voor elkaar hadden, een uitstekende scheidsrechter Kooistra uit Drachten waren de belangrijkste ingrediënten bij de derby tussen ZEC en Noordpool. Een qua veldspel matige wedstrijd die uiteindelijk met 1-3 door de gasten werd gewonnen waarbij ook ZEC, dat voor een prima entourage had gezorgd, een beetje als winnaar mocht worden gezien. 

Lees meer