Derde helft

Onmachtig FC LEO verliest in Haulerwijk

Geschreven door Tjipco Werkman op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Onder een prachtige voorjaarszon en op een hobbelig en hard veld, kon FC LEO afgelopen zaterdag geen vuist maken tegen het fysiek sterke Haulerwijk. Met een behoorlijke waslijst aan blessures en schorsingen waren de Leenster afgereisd naar Friesland. Onder andere topschutters Veenwijk, Rozema en middenvelder Buikema waren afwezig. Het missen van deze ervaren krachten en de fysieke kracht van de tegenstander werden de Leensters uiteindelijk fataal.

Lees meer

Zeester doet goede zaken met zege op ZEC.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Zeester was zaterdagmiddag in Zoutkamp te sterk voor ZEC. In een wedstrijd die dankzij de vele doelkansen in de eerste helft spectaculair te noemen was werd het uiteindelijk 3-0 voor de Zoutkampers die met deze overwinning prima zaken deden in de strijd om de tweede periodetitel

Lees meer

Actief deelt punten met FVV.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Actief speelde in zijn eerste competitieduel na de winterstop gelijk tegen FVV uit Foxhol. In Eelde/Paterswolde werd het 2-2 in een duel  die misschien ook wel geen winnaar verdiende.

Lees meer

Acht cleansheets in Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

Cedric Tillema is verder uitgelopen op de concurrentie. De doelman pakte, net als Peter Paul Datema, Simon Dijkman, Jos Broekmans, Wim Beukema, Bert Jan Zijlema, Daniel Veenstra en Hidde Boer, namelijk een cleansheet tegen WVV en gaat daardoor ruim aan de leiding in de Gerald Gras Keepersklassement. De volgende tussenstand zal zijn na het weekend van 9/10 maart want het is nu eerst tijd voor wat inhaalwedstrijden. op de latten staan en carnaval in het noorden of waar dan ook in het land

Lees meer

EKC dames verliezen van effectief FC Wolvega

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

In het Friese Wolvega stonden de voetbaldames van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) zaterdag 16 februari tegenover het iets lager geklasseerde FC Wolvega. Thuis had EKC met 1-1 gelijk gespeeld maar deze middag zou het toch anders gaan. Door het ontbreken van maar liefst 9 basisspeelsters door allerlei omstandigheden moest coach Gerdez improviseren en startte hij met Chantal Hofman, Nikki Werkman en Johanna van de Steeg van dames 2 in de basis. Tevens waren een aantal dames niet helemaal fit.

Lees meer