Prietpraat

Omlandia organiseert COOP-jeugdvoetbaltoernooi

Geschreven door Alfons Bergman op . Geplaatst in PrietpraatOmlandia organiseert ook dit seizoen weer het COOP-Jeugdvoetbaltoernooi op 15 en 22 juni 2019 voor de JO9 t/m JO15. Alle jeugdteams zijn welkom en zullen naar sterkte worden ingedeeld. De speeldata zijn:

Zaterdag 15 juni 2019

JO9   09:00-12:30 uur 

JO15 13:00-17:00 uur.

Zaterdag 22 juni 2019

JO11 09:00-12:30 uur 

JO13 13:00-17:00 uur.

Er zal gestreden worden om een mooie beker. Alle deelnemers zullen worden beloond met een medaille.

Indien u wenst deel te nemen aan één of meerdere van de toernooien, wilt u dan de teams aan ons doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Inschrijven is alleen mogelijk per e-mail. Na ontvangst van de inschrijving zal de inschrijving per e-mail worden bevestigd.

SV Bedum 2 zoekt oefenwedstrijd

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat


SV Bedum zaterdag 2 zoekt een oefenwedstrijd voor zaterdag 12 januari. Er is een kunstgrasveld in Bedum beschikbaar om 17:00 u. Als het beter past behoort een uitwedstrijd ook tot de mogelijkheid. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jelmer Meinardi, trainer/coach SV Bedum zaterdag 2. Contactgegevens: T: 06 14 223 780 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

23E EDITIE BOSHALTOERNOOI IN LOPPERSUM

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Traditioneel wordt het seniorentoernooi van het Boshaltoernooi  in de laatste week van december gespeeld.  Deelnemers zijn dit jaar  Middelstum, Loppersum, De Fivel, Stedum, Poolster en Holwierde.

Lees meer

Middelstum en Rood Zwart Baflo, aan elkaar gewaagd

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Dit weekend wordt er op het Hogeland in het standaardvoetbal alleen maar op zaterdag gespeeld omdat alle drie de nog in het zondagvoetbal actieve verenigingen op vreemde bodem actief zijn. Een gegeven wat er voor zorgt dat er dit weekend maar een ‘OC-duel’  voor mij op het programma staat.

Lees meer

SV Bedum zoekt keepsters

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in PrietpraatHeb je ooit gekeept en wil je de handschoenen weer oppakken of lijkt het je leuk om te keepen? Meld je dan bij SV Bedum. Twee keer per week is er keeperstraining. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./0619017564.

de clash der titanen in Kloosterburen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het onderstaande artikel van scribent Harry Reitsma  gaat over de clash der titanen tussen het tweede en derde elftal van de voetbalvereniging Kloosterburen. Zondag staat er in Amsterdam ook een duelletje op het programma maar die haalt het qua beleving en niveau niet bij de kraker op sportpark Westerklooster. Om het potje in Amsterdam niet teveel in het vaarwater te zitten is er in overleg met RTV Noord, die uiteraard beelden van dit spektakel komen maken, besloten om het duel om 12.00 te laten beginnen. Dus voor de liefhebbers zondagmiddag vanaf 12.00 uur is sportpark Westerklooster de place to be voor de clash der giganten en die onder leiding, en zonder VAR, staat van the one and only Theo ‘Tude’ Bos en die heeft toegezegd dat hij het duel in een rode outfit in de juiste banen zal leiden

Lees meer