Prietpraat

Omlandia is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een verzorger(ster).

Geschreven door Michel Winter op . Geplaatst in PrietpraatOmlandia is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een verzorger(ster). Omlandia komt uit in de tweede klasse J van het zaterdagvoetbal. De trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdag. Invulling van de uren zullen in overleg worden ingevuld. Lijkt het jou leuk om met een leuke en ambitieuze staf en selectie te werken, stuur dan je reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud-trainer Rood Zwart Baflo aan de slag bij FC Zuidlaren.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Afbeeldingsresultaat voor foto marcel schaap
De oud-trainer van Rood Zwart Baflo, Marcel Schaap, zal met ingang van het nieuwe seizoen als hoofdtrainer van de zaterdagtak van FC Zuidlaren actief zijn. Marcel Schaap is nu nog technisch coördinator onderbouw bij Be Quick 1887 en was daarvoor hoofdtrainer in Baflo en als jeugdtrainer bij SV Marum en Fc Grootegast actief  

Raymond Scholtens nieuwe hoofdtrainer VVSV'09

Geschreven door Albert de Groot op . Geplaatst in Prietpraat

Logo

Met ingang van het komende seizoen heeft VVSV'09 Raymond Scholtens aangetrokken als hoofdtrainer. Hij volgt daarmee Jaap van der Ploeg op.  Raymond Scholtens is nu nog hoofdtrainer van vv Middelstum. Hij vertrekt daar aan het einde van het seizoen.

Trainers/coaches met Bedum roots

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Prietpraat

De technische commissie van SV Bedum is zeer verheugd de trainers/coaches voor de prestatieve seniorenselecties voor het seizoen 2018/2019 weer rond te hebben. Met de volgende trainers is een verbintenis voor het komende seizoen aangegaan.

Lees meer

265 jaar lidmaatschap Groninger scheidsrechters gehuldigd

Geschreven door Marcel Bellinga. op . Geplaatst in Prietpraat

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken heeft maandag 19 maart zes leden in het zonnetje gezet, die samen goed zijn voor 265 jaar trouw lidmaatschap. De onderscheidingen gingen naar Henk Renken (25 jaar lid), Simon Schuil (40 jaar) en vier leden die elk 50 jaar lid zijn, te weten Roel Bellinga, Jannes Mulder, John ten Cate en Garbrand Nienhuis. Het gebeurde tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De vereniging gaat samen met de KNVB aan de slag bij het opleiden van nieuwe scheidsrechters.

Lees meer

Honderd foto's op weg naar honderd jaar v.v. Eenrum: foto 78

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Nog precies 23 dagen en  de voetbalvereniging Eenrum viert feest. Dan bestaan de roodbaadjes namelijk honderd jaar. Iets waar men in Eenrum natuurlijk aandacht aan gaat besteden. Zo is men op 29 december begonnen met het plaatsen van foto’s op de eigen facebookpagina. Tot aan het moment van het honderdjarig bestaan, 1-4-2018, zal er iedere dag een foto geplaatst worden. Foto waar in de meeste gevallen wel een verhaal bij valt te vertellen en wat ik op Puurvoetbalonline zal proberen te realiseren. Het kan gebeuren dat er een dag is dat er aan twee foto’s aandacht aan wordt besteed omdat er in die honderd dagen vast wel een keer ergens anders de prioriteiten liggen.

Lees meer