Prietpraat

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2020

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat


kerst
met het nodige aan: 
gourmet
maar wat ik met veel plezier heb ingeruild voor niet teveel eten, zelf sporten een prachtig boek, twee bladen die meer dan de moeite waard zijn en het kerstnummer van VI om het interview, anders had ik het niet gekocht, met een man die meer goede dingen doet dan velen weten.  

prettige feest
En verder wens ik iedereen mooie dagen en een gezond 2020 voor alles wat je dierbaar is. Want dat laatste is het enige wat er echt toe doet. Want al het andere is alleen maar bijzaak. 
Eindfeest Hogeland Cup met DJ Julian

Geschreven door Gerrit Lieffering op . Geplaatst in Prietpraat

De traditionele Gala-avond van de RWE/Hogeland Cup krijgt op vrijdag 3 januari 2020 een feestelijke afsluiting. Direct na de prijsuitreiking in de grote hal start onder leiding van de DJ Julian om 22.30 uur in de tweede hal de muzikale dans- en feestavond.

Lees meer

Westerkwartier-Ezinge finale B-toernooi Voetbalgala

Geschreven door Erik Ebbinge op . Geplaatst in Prietpraat

VV Westerkwartier en VV Ezinge hebben zich vrijdagavond voor de eerste keer in de historie geplaatst voor de B-finale van het 34e Leekster Voetbalgala. Beide teams doen ook mee aan het A-toernooi. RWF, Bakkeveen en  Zevenhuizen (als beste nummer drie) kwalificeerden zich eveneens voor het hoofdtoernooi.

Lees meer

De Heracliden 2 zoekt met spoed een oefentegenstander

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

SV de Heracliden
Door het terugtrekken van  vv Winsum 3 zitten  de reserves van De Heracliden opeens zonder wedstrijd. Maar in aanloop naar het komende competitiegebeuren wil  de ploeg wel graag spelen.  Daarom de oproep of er reserve 2e , 3e  of vierde klasse is die tegen de Blauwhemden wil oefenen. En mocht er een vijfdeklasser uit het standaardvoetbal zonder bekerverplichtingen zijn dan mag ook die reageren. Voor meer info kan men  contact opnemen met  Frank Elzinga:  06-24135894

Zeester zoekt trainer tweede elftal

Geschreven door Sietse van der Veen op . Geplaatst in Prietpraat

Zeester zoekt voor het seizoen: 2019/2020 een trainer voor het tweede zaterdagelftal. De spelersgroep bestaat uit 17 jonge talentvolle spelers en komt uit in de 5e klasse reserve.

Lees meer

Deze 5 voetbal apps zijn de moeite absoluut waard

Geschreven door blog team van Tele2 Sim Only. op . Geplaatst in Prietpraat

Wil je never nooit (meer) iets missen van je favoriete club? Met een voetbal app ben je altijd en overal op de hoogte. Niet alleen van de tussenstanden, maar ook van het laatste voetbalnieuws. Zo weet jij als eerste of jouw club die droomspeler binnenhaalt! Ready for kick-off? Tele2 Mobiel publiceerde onderstaande top 5 voetbal apps voor je mobieltje.

Lees meer