Prietpraat

Niekerk zoekt oefenduel

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat


Niekerk zoekt voor donderdagavond 2 mei een oefentegenstander. Er kan om 20.00 uur in Niekerk gespeeld worden. Contactpersoon Roy Kamps :0629254956
Jan Blaauw met oog op volgend jaar ook donderdag in Usquert weer voor de groep

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Donderdag 11 april  zal Jan Blaauw weer training geven in Usquert.
Aangezien de eerdere trainingen  van beide kanten goed zijn bevallen, lijkt haast niks een samenwerking vanaf volgend seizoen in de weg te staan. En daarmee lijkt Usquert na een aantal jaar reserve klasse, in het 100ste levensjaar terug te keren in de standaardklasse (zondag!). De rest van het seizoen zal Blaauw  op donderdag de trainingen voor zijn rekening nemen. Mocht er interesse zijn om hier een keer vrijblijvend aan deel te nemen is dit mogelijk, bij vragen over de trainingen kun je contact opnemen met Meindert Koning ( 0638084503 ) of Kevin Ensing ( 0657112641)

Niekerk zoekt oefenduel

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat


Niekerk zaterdag 1 is op zoek naar een oefen tegenstander voor donderdag 2 mei. De wedstrijd kan gespeeld worden om 20:00 uur in Niekerk. Liefst een tegenstander vanuit de 3e of 4e klasse. Voor verdere inlichtingen kan contact opgenomen worden met Roy Kamps : 0629254956

USQUERT OPZOEK NAAR SELECTIESPELERS!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Onlangs hebben de eerste gesprekken plaats gevonden tussen trainer  Jan Blaauw en V.V. Usquert. Jan Blaauw is een trainer die in het verleden meerdere ploegen vanuit de reserve klasse heeft opgebouwd naar de standaard klasse. Volgend seizoen zijn de plannen om met een team in de zaterdag standaard klasse te gaan spelen, dit met Jan Blaauw als trainer.

Lees meer

Zeester zoekt oefentegenstander

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Afbeeldingsresultaat voor logo zeester
Voor dinsdag 26 maart is vijfdeklasser Zeester op zoek naar een oefentegenstander. De Zoutkampers willen graag oefenen tegen een vierde of vijfdeklasser  waar men op bezoek kan gaan. Dit omdat het spelen op het eigen complex een probleem wordt. Geïnteresseerde verenigingen kunnen contact opnemen met Marinus Siekman tel : 06-37322385.  

Trainers/coaches met Bedum roots

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Prietpraat

De technische commissie van SV Bedum is zeer verheugd de trainers/coaches voor de prestatieve seniorenselecties voor het seizoen 2018/2019 weer rond te hebben. Met de volgende trainers is een verbintenis voor het komende seizoen aangegaan.

Lees meer

265 jaar lidmaatschap Groninger scheidsrechters gehuldigd

Geschreven door Marcel Bellinga. op . Geplaatst in Prietpraat

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken heeft maandag 19 maart zes leden in het zonnetje gezet, die samen goed zijn voor 265 jaar trouw lidmaatschap. De onderscheidingen gingen naar Henk Renken (25 jaar lid), Simon Schuil (40 jaar) en vier leden die elk 50 jaar lid zijn, te weten Roel Bellinga, Jannes Mulder, John ten Cate en Garbrand Nienhuis. Het gebeurde tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De vereniging gaat samen met de KNVB aan de slag bij het opleiden van nieuwe scheidsrechters.

Lees meer