Prietpraat

De Heracliden 2 zoekt met spoed een oefentegenstander

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

SV de Heracliden
Door het terugtrekken van  vv Winsum 3 zitten  de reserves van De Heracliden opeens zonder wedstrijd. Maar in aanloop naar het komende competitiegebeuren wil  de ploeg wel graag spelen.  Daarom de oproep of er reserve 2e , 3e  of vierde klasse is die tegen de Blauwhemden wil oefenen. En mocht er een vijfdeklasser uit het standaardvoetbal zonder bekerverplichtingen zijn dan mag ook die reageren. Voor meer info kan men  contact opnemen met  Frank Elzinga:  06-24135894

Zeester zoekt trainer tweede elftal

Geschreven door Sietse van der Veen op . Geplaatst in Prietpraat

Zeester zoekt voor het seizoen: 2019/2020 een trainer voor het tweede zaterdagelftal. De spelersgroep bestaat uit 17 jonge talentvolle spelers en komt uit in de 5e klasse reserve.

Lees meer

Deze 5 voetbal apps zijn de moeite absoluut waard

Geschreven door blog team van Tele2 Sim Only. op . Geplaatst in Prietpraat

Wil je never nooit (meer) iets missen van je favoriete club? Met een voetbal app ben je altijd en overal op de hoogte. Niet alleen van de tussenstanden, maar ook van het laatste voetbalnieuws. Zo weet jij als eerste of jouw club die droomspeler binnenhaalt! Ready for kick-off? Tele2 Mobiel publiceerde onderstaande top 5 voetbal apps voor je mobieltje.

Lees meer

SV Bedum 2 bereikt de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de reserve hoofdklasse

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Prietpraat

Na een succesvol seizoen waarin de tweede selectie van SV Bedum op een tweede plek is geëindigd in de 1e klasse –B wordt het seizoen vervolgd met de nacompetitie voor promotie naar de reserve hoofdklasse; het hoogste speelniveau voor reserve teams. Deze nacompetitie bestaat uit drie speelrondes waarin winnen een plek in de volgende ronde oplevert en verliezen directe uitschakeling betekent.

Lees meer

Oud FC Groningen komt naar Middelstum!

Geschreven door Bert Koster op . Geplaatst in Prietpraat

De voetbalvereniging Middelstum neemt op zaterdag 15 juni om 19.00 uur op grootse wijze afscheid van haar 85-jarig bestaan. Na het traditionele 'Hutspottoernooi' speelt een combinatie van het huidige en oude eerste elftal van de club tegen Oud-FC Groningen waarin onder andere Sander van Gessel, Paul Matthijs, Anne Mulder, Walter Waalderbos, Johan Tukker, Richard Vennema, Barend Beltman en Arjan Blaauw  hun opwachting maken.

Lees meer

Nieuwe spelers zijn bij Eenrum welkom!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het eerste en tweede elftal van de voetbalvereniging Eenrum verwelkomen volgend seizoen op het dan vernieuwde sportpark graag nieuwe spelers! Belangstelling? Train eens mee op dinsdag of donderdag ( 20.00 – 21.30 uur) en/of meld je aan als lid!

Lees meer

Open training vv Stedum

Geschreven door Robert Benes op . Geplaatst in Prietpraat


                     image 2019 05 29


Wil je graag voetballen en wil je dit doen bij de voetbalvereniging die speelt op het mooiste pittoreske voetbalcomplex van Noord- Nederland?
Kom dan naar de open training van Stedum op zaterdag 17 augustus. Deze open training zal worden verzorgd door de nieuwe hoofdtrainer Robert Benes.