Prietpraat

BETTER BE THERE!!!

Geschreven door Kirsten van der Meer op . Geplaatst in PrietpraatAanstaande donderdag (28-6-2018) van 16.00 tot 17.30 vinden er bij VVK op Sportpark Het Noorden selectietrainingen plaats voor JO13, JO15 en JO17.
Dus voor kinderen tussen 10 en 17 een uitgelezen kans om je in de spotlight te spelen. Ook als je niet lid bent van VVK ben je vrij om hieraan mee te doen. Kom lekker trainen en kom zien of het jou wat lijkt om bij ons te komen voetballen. De training zal worden begeleid door onder andere Gert Haak (hoofdtrainer VVG en VVK). We zien jou graag volgende week donderdag!! We hopen ook nog een bekende verrassing welkom te heten.

Reserves SV Bedum-zaterdag zoeken oefenpartners

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Prietpraat


De reserves van SV Bedum –zaterdag zijn voor de voorbereiding op het seizoen  2018-2019 nog op zoek naar twee tegenstanders voor een oefenduel . De Bedumers zoeken voor Dinsdag 21 augustus 2018 een uit of thuisduel  op het  Niveau: res. tweede / derde klasse. En ook voor Zaterdag 25 augustus 2018 wordt er een tegenstander uit dezelfde categorie gezocht , Voor verdere inlichtingen kan men contact opnemen met Jelmer Meinardi  tel 0614223780 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

SV Bedum dringend op zoek naar JO-17 team voor jeugdtoernooi

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Ieder jaar organiseert SV Bedum een jeugdtoernooi en ook dit jaar in het weekend van 9 en 10 juni gaan SV Bedum dit toernooi organiseren. In totaal krijgt SV Bedum  in twee dagen ruim 2200 spelers over de vloer en vaak zien ze veel dezelfde verenigingen naar Bedum terug keren om deel te kunnen nemen aan dit toernooi.

Lees meer

Toppers van de toekomst op 28e SES Toernooi

Geschreven door Marcel Mooi op . Geplaatst in Prietpraat

De toppers van de toekomst komen in het tweede weekend van juni naar Sportpark Centrum in Delfzijl. Stichting Eemsdelta Sportevenementen organiseert op zaterdag 9 juni de 28e editie van het SES Toernooi, een dag later gevolgd door de strijd om de SES Youthcup. Gerenommeerde voetbalclubs uit Noord-Nederland vaardigen hun teams af naar Delfzijl.

Lees meer