Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

Geschreven door Marcel Bellinga op . Geplaatst in Prietpraat

Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken Jaargang 8, nummer 61 (5 februari 2016) online.

Profielfoto van Scheidsrechtersvereniging Groningen e.o.
Doneer of SMS voor Fonds Gehandicaptensport
In 2016 hebben wij ons als maatschappelijk partner verbonden aan Fonds Gehandicaptensport. Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten, ongeacht of je nu een handicap hebt of niet. Niemand buitenspel is dan ook ons motto. We gaan op verschillende manieren geld inzamelen. Zo kun je een kleine bijdrage leveren door een SMS te sturen of via de actiepagina een bedrag te doneren. Heb je dat nog niet gedaan? Doe dat dan nu meteen even.
Collectanten gezocht
Eén van de manieren waarop we in 2016 een bijdrage willen leveren aan Fonds Gehandicaptensport is het meedoen aan de landelijke collecteweek, van 10-16 april 2016. Wij willen met zoveel mogelijk leden die week collecteren. Het Fonds zorgt voor collectantenpasje, collectebus en alle benodigde informatie. Bovendien zullen we een avond organiseren waarin het hoe en wat nader wordt toegelicht. Wat we vragen is jouw aanwezigheid bij die avond én daarnaast (minimaal) één avondje collecteren, gewoon bij jou in de buurt. Help onze actie en vooral, help sporters met een handicap. En geef je nu op als collectant door je naam te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag daarbij aangeven waar (welke buurt/wijk/plaats) je graag zou willen collecteren en op welke dag/dagen je dat wilt doen. Samen sterk voor Fonds Gehandicaptensport!
Donderdag 11 februari weer pubquiz
Komende donderdag 11 februari is de eerste pubquiz van 2016, de vierde ronde van dit seizoen. En dus is het weer tijd voor allerlei onmogelijke vragen en vooral veel plezier. De pubquiz is donderdag na de training, van 21.45 – 22.15 uur in het GRC-clubhuis. Op de site nu een tussenstand na de eerste drie rondes. Tot 11 februari?
Trainingen elke dinsdag en donderdag
Je kunt ook in 2016 tweemaal per week trainen bij je eigen scheidsrechtersvereniging en wel dinsdag en donderdag. Beide avonden wordt er van 20.00 – 21.15 uur getraind op de prima kunstgrasvelden van sportpark Corpus den Hoorn. Op donderdagavond is sportmasseur Peter Sulmann gratis beschikbaar.
Reanimatietraining 22 februari, omdat elke seconde telt
De jaarlijkse reanimatietraining wordt in 2016 gehouden op 22 februari. De training is voor zowel nieuwe deelnemers bedoeld, als handig als opfriscursus voor eerdere deelnemers. Check onze site voor alle informatie: http://www.covsgroningen.nl/?p=8725.
Seniorensoos 8 februari weer bijeen
Maandag 8 februari komt de seniorensoos weer bijeen, de maandelijkse middag voor onze oudere en oud-leden. Zoals gebruikelijk ontmoeten ze elkaar van 14.00 – 16.00 uur in het GRC-clubhuis. Veel plezier mannen!