Succes Outlet Sporthuis Winsum zorgt voor verlenging

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De tweede Outlet van  Sporthuis Winsum in de Groote Straat te Bedum mag als een groot succes worden gezien. Een succes wat er voor heeft gezorgd dat de Outlet ook de komende twee weken nog open zal zijn.

                 image 2015 06 11
Henk Steenhuis, namens Sporthuis Winsum in Bedum aanwezig, is tevreden over de animo  voor de tweede Outlet van het Sporthuis, dat een grote naam en faam in de regio heeft opgebouwd.'Precies eender als bij de 1e editie is er ook bij de 2e editie voor elk welk wat wils. Door de run van de eerste weken mogen we niet klagen over de omzet tot nu toe. Dat heeft er uiteraard wel voor gezorgd dat de voorraad wat is afgenomen. Dat betekent echter niet dat er niet meer voor elk wat wils is want dat is zeker nog het geval,” aldus de oud-scheidsrechter die hoopt dat het publiek dat op 16 juni de Omloop van Bedum bezoekt ook even naar de Outlet in de Groote Straat komt. 'Dat zou fantastisch zijn want we willen die dag graag benutten om een prima slag te slaan met sport en zomerartikelen waar men tijdens de komende vakanties of trainingen richting het nieuwe seizoen zijn of haar voordeel mee kan doen.”
En inderdaad, Henk Steehuis kan voldoende sport en vrijetijdsartikelen aanbieden in de Outlet van Sporthuis Winsum waar de klant duidelijk vrolijk van wordt. Naast het assortiment maken de kortingen die er gegeven worden het namelijk nog interessanter om naar het pand naast 't  Hotel  Gemeentehuis in Bedum te komen. Kortingen, die oplopen tot 75% op de bekende merken zoals, NIKE / ADIDAS / GAASTRA/CRAFT / ASICS / PUMA / O’NEILL / FILA / AUSTRALIAN/LE COQ SPORTIF / MASITA / BRUNOTTI /UMBRO / REEBOK,  maken  een bezoekje aan de Outlet in de Groote Straat meer dan de moeite waard volgens Henk Steenhuis die richting het nieuwe seizoen ook voor het onderdeel Teamwear van Sporthuis Winsum al druk bezig is. 'De laatste maanden hebben we met de afdeling Teamwear al een groot aantal verenigingen weten te bereiken. Dat gaan we na de zomerstop verder uitbreiden wat uiteraard de nodige voorbereidingen vergt. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan flyers die we naar de sportverenigingen willen gaan sturen om ook dit onderdeel van een Sporthuis, die in de regio steeds belangrijker wordt, nog meer te promoten. Maar nu gaan we eerst de Outlet verder laten slagen waarbij er hopelijk nog velen met een of meerdere artikelen tevreden huiswaarts keren.”