19, 20 & 21 juni: Open N.K. Beach Soccer

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Beach Soccer Blauwestad is klaar voor de zesde editie van het Open N.K. Beach Soccer. In het weekend van 19,20 & 21 juni wordt op het strand in Midwolda een heerlijk voetbalspektakel tentoongesteld. Achtereenvolgens binden bedrijven (19 juni), heren senioren/dames senioren
& G-voetbal (20 juni) en D-pupillen en B-junioren (21 juni) de strijd met elkaar aan.
image 2015 05 14 1

Bedrijven

De eerste editie van de Beach Soccer bedrijvencompetitie telt 7 deelnemers. Een prachtig resultaat, aangezien pas laat beslist werd dat deze competitie op touwen gezet ging worden. Nedmag, Lentis, NC Websites, Oldenburger Fritom, Timeless, Boelie’s Pub & Haan Personeelsdiensten gaan met elkaar uitmaken wie voor het eerst de beker mee naar huis mag nemen. Winnen of verliezen komt bovendien op de tweede plaats, het gezellig netwerken en genieten van live muziek staat voorop.
Heren, dames & G-voetbal
Na het voorproefje op vrijdag brandt op zaterdag het gevecht in alle hevigheid los. Bij de heren strijden 18 teams, inclusief driemalig winnaar en titelverdediger W.M.C., om de titel. Bij de dames doen 10 teams een gooi naar de titel en komt er zeker een nieuwe kampioen, titelverdediger Hunsingo moet dit jaar verstek laten gaan. Grote kanshebber bij de dames is het team van c.v.v. Oranje Nassau. Ook het G-voetbal kent een mooi deelnemersveld met 5 teams, Drenthina is hier de titelverdediger en ook aanwezig. De wedstrijden beginnen zaterdag 20 juni om 09.00 uur, het einde ligt omstreeks 19.00 uur. Daarna is het wederom tijd voor live muziek!
B-junioren en D-pupillen
Nieuw dit jaar is de categorie B-junioren waar 7 teams zich naar het strijdtoneel begeven. Grote kanshebber voor de eerste titel in deze categorie zijn de mannen van W.V.V. 1896. De D-pupillen beleefden vorig jaar hun primeur en zijn ook dit jaar weer van de partij met het duizelingwekkende aantal van 16 deelnemende teams. FC Ter Apel ’96 is in deze categorie de titelverdediger. Waar het op zaterdag al fanatiek is, zijn de ploegen op zondag zo nog fanatieker te noemen! Ook op zondag start het kampioenschap om 09.00 uur.
See you there!
Wij verwelkomen u graag als toeschouwer volgend weekend. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Of u nou als supporter van uw eigen club