Jeugdkamp FC LEO 2015 goed bezocht

Geschreven door FC LEO op . Geplaatst in Prietpraat

Voor de 27e keer werd bij FC LEO het jeugdkamp georganiseerd. Traditioneel werd dit begonnen met het opzetten van de tenten van de slapers. Dit jaar waren dat er 20. Toen dit klaar was kon worden begonnen met het avondprogramma dat bestond uit een hindernis parcours waaraan 40 deelnemers mee deden.
image 2015 06 09
Op zaterdag morgen volgde eerst het gezamenlijk ontbijt waarna om klokslag 9 uur werd begonnen met het spellenparcours waarvan de uitslag uiteindelijk de sportman van het jaar op moest leveren. De weergoden waren FC LE goed gestemd want onder een heerlijk zonnetje kon dit plaatsvinden.
Vooraf werd er een groepsindeling gemaakt op basis van gelijkwaardigheid . Afhankelijk van het aantal gewonnen onderdelen werd vervolgens de sportman bepaald dus dit kon iemand uit alle leeftijdscategorieën zijn.
De uiteindelijke top drie bij het onderdeel sportman van het jaar bestond uit

Jort Maring met 8.50 punten die een wisselbeker kreeg die was aangeboden door voorzitter Arjen Fledderman

Niels Beekman met 8.38 punten

Robert Reitsma met 8.13 punten

Als afsluiting vond er, precies zoals in voorgaande jaren, een strafschoppenserie plaats. Omdat er van de senioren keepers niemand beschikbaar was (toernooi bij VVSV ’09) verdedigden Rick Weijer en Gerhard Tammens het doel. De uitslag van de penalty bokaal was

6 en 7 jaar – Mathijs Zuiderveld

8 en 9 jaar – Sem Bolhuis

10 en 11 jaar – Jort Maring

12 en 13 jaar – Robert Reitsma

14 en 15 jaar – Danny Beekman

(jeugd)leiders – Piet Hoen

Na afloop was iedereen voldaan en moe maar dankzij de (nacht)begeleiding, activiteitencommissie, barpersoneel en overige vrijwilligers kon men terugkijken op een geslaagde seizoensafsluiting