Een foto zegt meer dan duizend woorden

Geschreven door Aalderd Duinkerken op . Geplaatst in Prietpraat

Op 6 juni 2015 organiseert Stichting Dappere Dochters voor de 2e keer het Maran – Karlijn Voetbaltoernooi. Plaats van handelen dit jaar is Roodeschool. Het sportpark van V.V. Corenos staat deze gehele dag in het teken van de overleden dochters van Aalderd en Mariëlle Duinkerken, Maran en Karlijn. Daarnaast gaat Stichting Dappere Dochters deze dag diverse activiteiten organiseren om geld op te halen voor Stichting Earlybirds Fotografie. Kernwoorden van dit evenement zijn: Saamhorigheid, plezier en sociaal.

“We hopen dat het Maran - Karlijn toernooi gaat uitgroeien tot een traditie ter afsluiting van het voetbalseizoen. Aan de ene kant ter nagedachtenis aan Maran en Karlijn, aan de andere kant willen wij ons deze dag inzetten voor een goed doel. Voor dit jaar hebben wij gekozen voor Stichting Earlybirds Fotografie. Het hele evenement moet een sociaal karakter hebben, waarbij saamhorigheid en plezier de boventoon voeren” geeft Aalderd Duinkerken aan.

Stichting Earlybirds Fotografie

Stichting Earlybirds Fotografie is opgericht op 12 juni 2013 door Marjolein Witteveen, Marije Hofman & Jessica Vink. Alle drie zijn de dames in het dagelijks leven werkzaam als fotograaf.

De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden.