Komende 4 weken open trainingen bij Hunsingo dames

Geschreven door Paul de Vries op . Geplaatst in Prietpraat

Dames 1 van Hunsingo uit Winsum speelt op dit moment in de 2e  klasse en dames 2 in de 4e klasse. Beide teams hebben de ambitie om op een nog hoger niveau te gaan spelen, waarbij de doelstelling is dat op termijn dames 1 op 1e klasse niveau gaat spelen en dames 2 op 3de klasse niveau.
Hunsingo start een reeks open trainingen voor meiden/dames vanaf 15 jaar uit de regio die vanaf volgend seizoen mee willen helpen de bovenstaande ambitieuze doelstellingen te realiseren. De open trainingen starten dinsdag 12 mei en lopen door tot half juni. Elke dinsdag en donderdag van 19.30 uur tot 20.45 uur ben je welkom om mee te trainen met de dames 1 selectie.
Wil jij proberen om hogerop te komen, jezelf als voetbalster te ontwikkelen en durf jij de uitdaging aan? Dan ben je van harte welkom bij een club met hart voor het damesvoetbal, met een uitstekende trainingsstaf en uitgebreide (medische) begeleiding. Meld je nu aan voor een geheel vrijblijvende open training! Aanmelden voor een open training kan door een mail te sturen naar of te bellen/appen met hoofdtrainer Alfred Sterrenberg, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / telnr. 0645473589.