Voorbeschouwing v.v. Stedum.

Geschreven door Jaap Dijkema op . Geplaatst in Prietpraat

Het eerste elftal van v.v. Stedum speelt zaterdag tegen het nog puntloze KRC uit Kantens. Deze week heeft KRC bekend gemaakt dat het vanaf volgend seizoen weer uit gaat komen in de reserve klasse. Een jammerlijk besluit, maar gezien de uitslagen van het huidige seizoen en het afgelopen seizoen wel een begrijpelijke keuze.
Stedum probeert om het teleurstellende seizoen met de overwinning van afgelopen zaterdag op titelkandidaat SIOS (2-1) en hopelijk een overwinning op KRC en volgende week Harkstede, nog wat glans te kunnen geven. In de thuiswedstrijd tegen KRC werden de dubbele cijfers behaald. De Stedumers wonnen de wedstrijd met 11-1 door onder andere zes goals van Jacco Santing. Hopelijk weten de Stedumers ook in Kantine te winnen waardoor het volgende week met vertrouwen Harkstede kan ontvangen in alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. De Wedstrijd in Kantens begint om 14:30 uur en staat onder leiding van Dhr.J.M. Ndjialeu.

 Het derde elftal van v.v. Stedum speelt in eigenhuis tegen het 10e elftal van Lycurgus. De toppers van toen staan op een keurige 3e plaats, wat dit seizoen ook het hoogst haalbaar is gezien het feit dat Omlandia en Nieuwolda op een grote afstand staan van de Stedumers. In de uitwedstrijd in Groningen tegen Lycurgus wisten de Stedumers met 1-4 te winnen van de stadjers. Hopelijk weten de Stedumers ook in deze thuiswedstrijd Lycurgus te verslaan en hiermee steviger op de 3e plek komen te staan. De wedstrijd in Stedum begint om 14:30 uur! De wedstrijd tussen Middelstum 3 en Stedum 2 is helaas uitgesteld. Deze wedstrijd wordt op donderdag 30 april ingehaald. Deze wedstrijd begint om 19:00 uur!