ZEC wil stunten, SIOS gaat vol gas in Schildwolde

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Lenteachtige temperaturen worden er voor dit weekend aangekondigd. Dat zijn, na twee weekenden van het is fijn maar fris langs de lijn, prima berichten waarbij het een prettige bijkomstigheid is dat alle voetballers en voetbalsters dit weekend weer de velden opgaan.


ZEC
speelt zaterdag tegen koploper Wagenborger Boys. In Zandeweer wil Gerard Heun met zijn ploeg voor een stunt zorgen door de gasten met een nederlaag huiswaarts te sturen. In Wagenborgen werd het enkele maanden geleden 6-0 voor de koploper maar toch zien de Zandeweersters mogelijkheden om zaterdag drie punten aan de vier van na de winterstop toe te voegen. Het zal geen gemakkelijke opgave worden voor ZEC dat echter niets te verliezen heeft tegen een tegenstander waar de druk van het moeten presteren wel aanwezig zal zijn.

SIOS staat voor een belangrijk duel als het zaterdag in Schildwolde tegenover SGV staat. De ploeg van Erwin Molog is in vorm en zijn gebrand op een overwinning om zo nog meer een rol van betekenis te kunnen spelen. De jonge equipe uit Sauwerd brandt van ambitie om er een mooi seizoen van te maken maar dat wil SGV ook. Dat zal voor een duel zorgen waarin de twee ploegen weinig voor elkaar onder zullen doen. Niet verliezen is misschien wel iets waar beide teams onbewust aan zouden kunnen gaan denken. Gezien de reacties uit het SIOS-kamp is dat in Sauwerd echter geen thema.