Outlet Sporthuis Winsum al twee weken groot succes

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Gisteren, woensdag 4 maart, is de derde week van de door sporthuis Winsum georganiseerde Outlet van sport en casualkleding van start gegaan. Nog twee weken kan de sportliefhebber/ster terecht aan de Grotestraat in Bedum voor een paar schoenen of kledingstuk die tegen zeer lage prijzen worden aangeboden.
foto van Henk Steenhuis.
Het is donderdag een komen en gaan van klanten in de Outlet van Sponsor Winsum. De vraag naar jassen, voetbalschoenen of wielerkleding mag groot genoemd worden en oud-scheidsrechter Henk Steenhuis moet al een enkele keer  een nee verkopen. 'We zijn zeer tevreden wat betreft de eerste twee weken. In de eerste week begon het vanaf de eerste dag goed te lopen wat eigenlijk niet meer is veranderd. Voetbalschoenen, shirts, jassen en andere artikelen vinden gretig aftrek. Dat is wel logisch want kortingen tot 75% past iedereen wel in de portemonnee.”
Nog zes dagen zal de Outlet geopend zijn en Henk Steenhuis benadrukt dat het assortiment wel kleiner wordt maar er zeker nog voldoende aanwezig is om een kijkje aan de Grotestraat te komen nemen. 'Er is nog voldoende keuze waardoor iemand niet voor niets naar Bedum komt waar nog eens bij komt dat het mij opvalt dat veel klanten die ik in de achterons liggende weken in de Outlet heb gehad elkaar vanuit het voetbal of een andere sport kennen en wat absoluut voor een prettige sfeer zorgt,” aldus Steenhuis die verder als vertegenwoordiger van de afdeling Teamwear al bij enkele verenigingen op bezoek is geweest. 'Ook op dat gebied zijn we druk want richting het 15 jarig jubileum van Sporthuis Winsum willen we ons ook op dat onderdeel nadrukkelijk op de kaart zetten.foto van Henk Steenhuis.