V.V. Niekerk onderscheiden met KNVB/ARAG certificaat

Geschreven door Marco Oosting op . Geplaatst in Prietpraat

Woensdag 25 februari 2015 wordt V.V. Niekerk onderscheiden met het KNVB/ARAG certificaat. In een feestelijke bijeenkomst zal het keurmerk voor scheidsrechters door de KNVB worden uitgereikt. De KNVB erkent verenigingen met een kwaliteitscertificaat voor een constitent scheidsrechtersbeleid dat de kwaliteit van de arbitrage op de velden zal verhogen. Speciaal voor deze gelegenheid zal Eric Braamhaar, scheidsrechter betaald voetbal, een presentatie geven.

De V.V. Niekerk ontvangt het certificaat omdat een enthousiast team van mensen vorm en inhoud aan het beleid t.a.v. scheidsrechters heeft gegeven. Het beleid is beschreven in een arbitrageplan en maakt onderdeel uit van het totale beleid van de vereniging. De scheidsrechterscommissie geeft vorm en inhoud aan het beleid en ondersteunt in de uitvoering.
Tijdens deze avond zullen meerdere sprekers de revue passeren. De avond zal afgesloten worden met een lezing van scheidsrechter Eric Braamhaar.
Een uitvoering die vorm krijgt door een team van enthousiaste scheidrechters. Allen opgeleid door de KNVB en tijdens wedstrijden begeleid door vrijwilligers vanuit de vereniging. Veel wedstrijden van de E- en F-puppillen worden geleid door junior scheidsrechters. De vereniging wil deze jongens laten groeien in hun hobby door het bieden van uitdagingen. Inmiddels zijn een aantal scheidsrechters vanuit de vereniging doorgestroomd naar het korps van de KNVB, Iets waar het bestuur erg trots op is.