Een respectloze trainer die zich diep moet schamen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Als ik voorzitter van Klazienaveen was dan kon trainer Marc Hegeman per direct zijn biezen pakken. De reden van dit besluit zouden zijn denigrerende opmerkingen richting tegenstander De Heracliden zijn.
Johan Staal
Klazienaveen-trainer Marc Hegeman was zaterdag weer sportief bezig. Waar Hegeman zich enkele maanden een het eerste duel tegen De Heracliden al misselijk makend gedroeg toen Robin Zuidema een dubbele beenbreuk opliep deed Marc Hageman, die vroeger op een bescheiden als profvoetballer acteerde, deed dit zaterdag nog eens dunnetjes over. Dat viel namelijk in de Ommelander Courant te lezen in het verslag van het duel De Heracliden-Klazienaveen.
Een tegenstander die door blessureleed een moeilijk seizoen kent zo neer sabelen als de oud-prof zaterdag in Uithuizermeeden deed slaat nergens op. Sterker nog, Hegeman zou bij mij geen trainer meer zijn. Als club zou ik mij schamen als mijn hoofdtrainer zich zo schandalig zou gedragen. Denigrerend praten over een nog puntloos team is al triest maar lachend en grapjes maken als een tegenstander door een blessure met tien spelers verder moet gaat mij te ver. Dat past namelijk niet bij een hoofdtrainer. Mijn opmerking hierover op Twitter zorgde voor reacties over professionaliteit. Opmerkingen waar ik niets mee kan omdat ik reageer als Johan Staal en niet als Puurvoetbalonline of als verslaggever van de Ommelander Courant. Dat betekent dat ik als lezer van de OC een mening mag hebben. Een mening die ik niet onder stoelen of banken steek en het ook grote klasse vindt dat Hielko Merkus dit in het verslag heeft meegenomen. Dit soort opmerkingen mag er namelijk uitgelicht worden en wat de reden is dat ik Klazienaveen-trainer Marc Hegeman een respectloze vent vindt.