Marcel Hiemstra nieuwe trainer v.v.Niekerk

Geschreven door Marco Oosting op . Geplaatst in Prietpraat

Marcel Hiemstra is door V.V. Niekerk aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de selectie. Met ingang van het seizoen 2015-2016 zal Hiemstra de zaterdagselectie aansturen.

V.V. Niekerk komt op dit moment uit in de vierde klasse, na vorig jaar te zijn gepromoveerd uit de vijfde klasse. Het is een jonge enthousiaste groep en Hiemstra kijkt er naar uit om aan de slag te gaan. De huidige A-junioren hebben een hoog niveau en zij zullen de komende seizoenen doorstromen naar de senioren. Marcel Hiemstra lijkt de aangewezen persoon om deze groep verder te ontwikkelen.
Hiemstra heeft een aantal jaren ervaring als trainer bij verschillende clubs, waar hij goede resultaten behaalde. Zo was hij hoofdtrainer bij v.v. Eastermar en v.v. Suameer in de vijfde klasse en interim hoofdtrainer bij v.v. Harkema Opeinde in de tweede klasse. Het bestuur van v.v. Niekerk heeft dan ook goede verwachtingen van deze samenwerking.
Aan het eind van het seizoen zal de selectie afscheid nemen van huidig hoofdtrainer Sjoerd Visser. Visser is vier seizoenen trainer geweest bij de zaterdag selectie, daarvoor drie jaar bij de zondag selectie. V.V. Niekerk is zeer tevreden over de samenwerking met Sjoerd Visser en het seizoen zal dan ook goed worden afgesloten.