Traditionele nieuwjaarsloop SC Loppersum succes.

Geschreven door SC Loppersum op . Geplaatst in Prietpraat

Ondanks de slechte weersvoorspellingen, kon Rob Sleurink zaterdagmiddag om 15.00 toch het startschot lossen voor de traditionele Nieuwjaarsloop van SC Loppersum.
 De weersomstandigheden waren namelijk redelijk, het was droog maar er stond en flink windje. De route ging voor de lopers en loopsters richting Eenum, naar Zeerijp en weer terug naar Loppersum. De snelste lopers bij de senioren waren: Thomas Kwint met 18.23, Joris Jurna 19.54 en Derk Pestman in een tijd van 20.26. Bij de junioren won Jesse Kwint voor de 4e keer op rij de race in een verbeterde tijd van 22.26. Hij werd gevolgd door Tim Maneschijn in een tijd van 22.56 en als 3e eindigde Wout van der Eide in een tijd van 26.12.

Na de nieuwjaarsloop  volgende voor iedereen   een overheerlijk bakje Snert of Boontjessoep, waarvoor de  soepkokers, Jolanda Beereboom, Koos Knoop en Annette Wildeman, de nodige complimenten voor kregen. Nadat alle deelnemers binnen waren sloot voorzitter Rob Sleurink af met een terug- en vooruitblik op de rest van het seizoen.