OPEN NEDERLANDS BEACH SOCCER KAMPIOENSCHAP

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het jaar 2014 zit er bijna op. Voor ons als organisatie van het kampioenschap in de Blauwestad      was het een bewogen jaar, waarin we het Nederlands Kampioenschap aan ons hebben gebonden. Ook de toevoeging van de D-pupillen en G-voetballers aan het toernooi bleek een schot in de roos. Met het enthousiasme en sportiviteit van de deelnemers, de steun van vele sponsors en instanties, de uitstekende leiding van het scheidsrechters gilde, de opkomst van de supporters en de media-aandacht geeft het ons veel vertrouwen voor 2015.
image-2014-12-30
Met dat vertrouwen op zak gaan we in 2015 een volgende stap maken door met de B-junioren opnieuw een categorie aan het kampioenschap toe te voegen. Voor de volledigheid alle categorieën met de daarbij behorende speeldata op een rij:


Zaterdag 20 juni 2015 is het de beurt aan de Heren, Dames en G-voetballers.

Zondag 21 juni 2015 betreden de D-pupillen en B-junioren het speelveld.

De inschrijving is reeds gestart. De Nederlandse kampioenen van 2014 zijn automatisch geplaatst.

Wil jij je ook met een team inschrijven voor het kampioenschap? Onder de vlag van jouw vereniging kan dat. Met 4 veldspelers en een doelman kun je al meedoen, al is het aan te bevelen enkele reserves mee te nemen. Inschrijven kan door een formulier in te vullen die op onze website is te vinden. Onze website: www.beachsoccerblauwestad.nl Op die site vind je de voorlopige deelnemerslijst, alsmede meer informatie over het evenement.
Het zal toch gaaf zijn als jouw team zich in 2015 mag laten kronen tot Nederlands kampioen in jouw categorie. Raap jij de handschoen op om een gooi te doen naar de hoogste eer?
Heb je nog een vraag dan kun je die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neem voor het laatste nieuws ook kijkje op onze Facebook pagina,  te vinden onder Beachsoccer Blauwestad. Als je de pagina liked dan wordt je automatisch geïnformeerd over de actualiteit.
Of volg ons op Twitter: BeachSoccerBlauwestd.
Rest ons nog jullie een hele fijne jaarwisseling toe te wensen met een gezond, succesvol en sportief 2015.
Met vriendelijke groet,
Beachsoccer Blauwestad