Warffum laat het afweten tegen Blauw Geel’15.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Warffum verloor zondagmiddag in Groningen met 2-0 van Blauw Geel’15. Dat gebeurde in een duel wat door trainer Simon Bos na afloop betitelt gezien werd als eentje die hij en zijn ploeg maar heel snel moesten vergeten.
Warffum moest het in het duel tegen Blauw Geel’15 nog steeds doen zonder doelman Marko Stoepker zodat Michel Maggi weer het doel van de Warffumers moest verdedigen. Dat betekende uiteraard een fikse aderlating voor de geelhemden want hierdoor werd het scorend vermogen van Maggi node gemist.
Warffum begon nog redelijk aan het duel tegen Blauw Geel ’15 want het kreeg direct in het begin van de wedstrijd een paar kansjes om aan de leiding te komen. Maar helaas bleef het voor de Warffumers bij wat kleine kansjes tegen een tegenstander die voor de rust wel wist te scoren. Gelukkig voor Warffum bleef het voor de rust maar bij een treffer zodat het na vijfenveertig minuten nog maar 1-0 in het voordeel van de thuisploeg stond. Dat betekende dat er voor Warffum in de tweede helft nog mogelijkheden lagen om een positieve draai aan het duel te geven. Maar het matige spel wat de gasten in de eerste helft steeds meer lieten zien kreeg een vervolg in de tweede helft zodat het uitzicht op een goed resultaat steeds meer achter de horizon verdween. Toen de gastheren er halverwege de tweede helft ook nog eens 2-0 van wisten te maken was het helemaal over met de tegenstand wat Warffum bood en werd het uiteindelijk een 2-0 nederlaag na een duel waar trainer Simon Bos na afloop kort over was. ,,Al hadden we nog 270 minuten mogen voetballen dan hadden we nog niet gescoord.”

Bron: Ommelander Courant