Ook dit jaar Boshal toneel eindejaarstoernooi

Geschreven door Sander Eisinga op . Geplaatst in Prietpraat

Het jaar 2014 is bijna ten einde, de kruitdampen op de voetbalvelden zijn opgetrokken en de trainerscarrousel draait op volle toeren. Het jaarlijkse moment voor clubs uit de regio om de voetbalschoenen in te ruilen voor de zaalschoenen. Het eindejaarstoernooi staat weer op het programma in de Boshal in Loppersum.
Op maandag 22 en dinsdag 23 december zal er tussen negen teams verdeeld in twee poules gestreden worden voor een finale plaats op zaterdag 27 december. Op maandag de 22e treden Stedum, NEC Delfzijl, Hunsingo, Poolster en de Heracliden tegen elkaar aan. De dag erop, dinsdag de 23e,  zullen TEO, de Fivel, Middelstum en organisator Loppersum de degens kruisen. De eerste wedstrijden starten om 19:00u, de eindtijd van beide avonden is rond 22:00u gepland. Alle wedstrijden worden geleid door één van de twee scheidsrechters die ook vorig jaar actief waren namelijk de heren Bulthuis en Huisman.

De beste zes teams uit de poulefase kwalificeren zich voor de finale avond waar men zich middels twee kleine poules kan kwalificeren voor de halve finales. De verwachting is dat de finaleavond afgerond wordt met de prijsuitreiking rond 23:00u.

Er wordt uiteraard gestreden om de mooie wisselbokaal, daarnaast heeft Sporthuis Winsum een prijs voor de topscorer van het toernooi ter beschikking gesteld. De entree per avond is €2,-.