Gezienus Oosterhuis ook volgend seizoen trainer Zeester

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Gezienus Oosterhuis zal ook volgend seizoen als trainer bij de voetbalvereniging Zeester actief zijn. Dat kwamen Oosterhuis en de voetbalvereniging uit Zoutkamp zaterdag overeen en waar men binnen Zeester zeer tevreden mee is.

De ervaren trainer begon dit seizoen aan een bijzondere klus nadat Zeester besloot om weer als zelfstandige club door te gaan nadat de fusie met UVV’70 uiteindelijk niet had gebracht wat velen in Zoutkamp er van hadden verwacht.
Een klus die tot op heden nog niet tot een overwinning voor de withemden maar wat volgens Andries Zuidersma voor Oosterhuid geen belemmering was om bij te tekenen.’ Wij als bestuur en spelersgroep wilden graag met de trainer door maar het was natuurlijk de vraag of dat gevoel wederzijds was. Al snel bleek in het gesprek dat we zaterdag hadden dat dit gevoel er zeker was. Vervolgens waren we er snel uit zodat we kunnen zeggen dat Gezienus Oosterhuis ook volgend seizoen als trainer in Zoutkamp zal zijn. Als vereniging zijn we hier ontzettend blij mee want hieruit blijkt dat ook Gezienus alle vertrouwen in een mooie toekomst voor Zeester heeft. “