PUNTEN VAKJURY KLAASJANHU​NTELAARFOU​NDATION VOOR SC LOPPERSUM

Geschreven door Karin Lalkens op . Geplaatst in Prietpraat

Dinsdag 9 december beleefde het KJH Team bestaande uit SC LOPPERSUM/LOPPERSUM SPEEL en BONKHORN een spannende dag. Het juryrapport van de Klaas Jan Huntelaarfoundation zou bekend gemaakt worden.
Deze vakjury is bij SC Loppersum geweest om een “kijkje in de keuken” te hebben over het project voetbalkooi qua projectuitvoering, bewijsvoering en proces. De vakjury beoordeelt ieder project op basis van het proces en de kernwaarden van de foundation nl. lichaam/geest-aarde-team, totaal te behalen punten zou 4 zijn.

Grote vreugde was er toen bleek dat het KJH Team uit LOPPERSUM maar liefst 3,5 punten in de wacht heeft gesleept. Een resultaat waar we erg trots op zijn; aldus Rob Sleurink, voorzitter van SC Loppersum. Dat hebben we niet alleen gedaan, maar de hele club, nee het hele dorp heeft ons ondersteund. Met deze punten en de tot op dit moment lopende stemmen staan we op een gedeelde 1e plaats met ONT uit Friesland. Het gaat er nu nog om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.
Daarom willen we nog eenmaal een beroep op alle GRUNNEGERS doen, ga naar https://www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten/voetbalkooi-in-loppersum/1, vul je naam en e-mailadres in, bevestig daarna de link in je mailbox en wij hebben weer een stem. Je kunt nog stemmen tot en met 14 december as.  Tevens maak je met je stem kans op een gesigneerd Foundation shirt of een gesigneerde bal van Klaas Jan Huntelaar. Aarzel dus niet en help ons naar de overwinning!  Wij bedanken jullie alvast hiervoor.
En check onze facebookpagina https://www.facebook.com/scloppersum voor de fratsen van Henk de pompompom broez’n Haan, Ger Warink en onze eigen Metha en Gretha, maar vergeet vooral niet te stemmen!!!
Team KJH Loppersum Karin Lalkens (tel. 0646519450) Rob Sleurink, Wouter Haak en Sander Eisinga