Loppersum haalt alles uit de kast om voetbalkooi binnen te slepen

Geschreven door Karin Lalkens op . Geplaatst in Prietpraat

Dit weekend heeft het team KJH alles uit de kast gehaald om de jury van de Klaasjanhuntelaarfoundation te overtuigen dat die voetbalkooi echt naar Loppersum moet komen.
De vader van Klaas Jan werd warm onthaald door Metha en Gretha en was zichtbaar onder de indruk van de beide dames. Ook Benito (onze projectleider van de foundation) heeft thuis heel wat uit te leggen, want de dames waren erg van hem gecharmeerd. Volg onze facebookpagina; https://www.facebook.com/scloppersum  , voor de avonturen van deze dames, want Loppersum is nog niet klaar hoor! Team E2 heeft de teambattle gewonnen en heeft maar liefst 676 e-mailadressen ingebracht, een geweldige prestatie. Zij hebben een teamuitje naar de thuiswedstrijd FC Groningen- Vitesse gewonnen op zondag 14 december. Deze is aangeboden door FC Groningen, die ook onze acties ondersteunt.

We hebben nog steeds stemmen nodig om de concurrentie bij te blijven. Ook wij als team beraden ons op activiteiten om nog meer stemmen binnen te halen. Doet u ook mee? Stemmen dus, https://www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten/voetbalkooi-in-loppersum/1, deel deze link met uw medewerkers, collega, vrienden en familie.