Heiko van den Berg na dit seizoen weg bij Hoogkerk

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De voetbalvereniging Hoogkerk kan ook op zoek naar een nieuwe trainer. Heiko van den Berg heeft namelijk laten weten dat dit seizoen zijn laatste bij de vierdeklasser zal zijn.
Heiko van den Berg vertrekt aan het einde van het seizoen bij Hoogkerk waar hij dan twee jaar actief is geweest. De in Hoogkerk woonachtige Van den Berg gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging en de zondagclub uit Hoogkerk kan op zoek naar een nieuwe trainer. Van den Berg hoopt met zijn huidige club nog wel naar de derde klasse te promoveren wat gezien de stand ook zeker kan. De Hoogkerkers nemen op dit moment de derde plaats in met een achterstand van zes punten op nummer twee ASVB. Doordat er dit jaar twee ploegen rechtstreeks promoveren en er twee periodetitels te verdelen zijn biedt een derde plaats absoluut mogelijkheden.
Bij Hoogkerk heeft men ondertussen razendsnel geanticipeerd op het vertrek van Heiko Van den Berg, zo verteld Hoogkerk-voorzitter Ronny Melessen. ‘Eind deze week hebben we de eerste gesprekken en we hopen spoedig een nieuwe trainer te kunnen presenteren. De trainerscarroussel komt wat dat betreft steeds eerder op gang dus wat betreft moet je er als club op tijd bij zijn als je trainer vertrekt.”