Vacature hoofdtrainer CSVH

Geschreven door Thijs Wieringa op . Geplaatst in Prietpraat

Na het vertrek van hoofdtrainer Ron Kramer en het aanstellen van Lesmond Prinsen als hoofdtrainer voor het lopende seizoen is CSVH vanaf het seizoen 2015/2016 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor haar 1e selectie.
De laatst jaren heeft CSVH een stabiele plek ingenomen in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. In deze klasse wil de vereniging ook de komende jaren een stabiele positie blijven innemen, met het vizier naar boven gericht. De selectie is relatief jong (gemiddelde leeftijd 23 jaar) en bevat nog veel groeipotentieel.

Van de hoofdtrainer van CSVH wordt verwacht dat hij:
In het bezit is van minimaal het diploma TC 1 of 2.
Een inspirerende persoonlijkheid is met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.
In staat is om een jonge groep te leiden en ervoor te zorgen dat binnen de groep het natuurlijk leiderschap zich door ontwikkelt,
De trainingen verzorgt op maandag- en woensdagavond.
Het 1e elftal coacht en begeleidt op wedstrijddagen.
De groep een stap verder brengt qua voetballend vermogen (technische –en tactische aspecten) alsmede de groepsvolwassenheid te vergroten.
Oog heeft voor het verbeteren van de individuele spelers,
Betrokken is bij andere teams van CSVH (CSVH 2 en de A-junioren van De Held),
Past bij de cultuur van, en betrokken is bij, de vereniging CSVH. 
Heeft u belangstelling voor deze functie, en in het bezit van de vereiste diploma’s? Stuur dan voor zaterdag 6 december 2014 uw motivatie met CV naar: Gert Wobbes (Secretaris CSVH) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.