Steun Loppersum in hun strijd om een voetbalkooi te winnen.

Geschreven door Karin Lalkens op . Geplaatst in Prietpraat

BONKHORN/LOPPERSUM SPEEL! en  SC LOPPERSUM zijn samen ten strijde getrokken om een geldbedrag voor een voetbalkooi in de wacht te slepen bij de Klaasjanhuntelaarfoundation.
Inmiddels is 2/3 van de stemperiode verstreken en is een tussenbalans opgemaakt. Loppersum staat momenteel op een gedeelde derde plaats en moet dus nog aan de bak om de winst binnen te halen. De jeugd van de voetbalclub is nog druk met het verzamelen van emailadressen en nu doet Bonkhorn ook nog een duit in het zakje.

BONKHORN is de jaarlijkse speelweek voor kinderen die normaliter in de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt. Echter komende woensdag vindt er een midwinter editie plaats van dit kinderfestijn. Alle basisschoolkinderen uit Loppersum zijn uitgenodigd om een voetbalkooi in Bonkhornstyle te gaan bouwen. Met hout, spijkers, verf en “vlaggen” zal de Bonkhornjeugd hun wensen kenbaar maken. Hoe groot het moet worden, waar die moet komen en vooral hoe mooi die moet worden.

Komende zaterdag 29 november verwacht de commissie een delegatie van de Klaasjanhuntelaarfoundation. Zij zullen een kijkje komen nemen in de “keuken” van SC Loppersum en zullen beoordelen of het voldoende is wat Loppersum heeft gedaan om de kooi in de wacht te slepen. We willen ons daar natuurlijk zo origineel mogelijk presenteren, o.a. door de voetbalkooi in Bonkhornstyle te laten zien. Ook zal de jury overdonderd worden met een leuk item, die van de week zal worden opgenomen. Hoe en wat houden we nog even geheim, maar dat het hilarisch gaat worden is één ding wat zeker is. Het is de bedoeling de jury zo te verassen met originaliteit dat ze onderweg naar huis niet uitgesproken zullen raken over Loppersum; aldus Julius Bonk, voorzitter van Bonkhorn (in het echte leven Wouter Haak) Ook doen wij nog een oproep aan alle Grunneger, solidair met ons te zijn, wij zijn de enige club uit de provincie die meedoet, dus als u nog niet heeft gestemd, doe het dan meteen https://www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten/voetbalkooi-in-loppersum/1. Onder de stemmer wordt een gesigneerd shirt van Klaas Jan Huntelaar verloot. Alle reden dus om mee te doen, wij uw stem u een kans op een leuke prijs.