Op Puurvoetbalonline staat jullie nieuws binnen een paar uur online!!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Nog steeds komen er vragen of Puurvoetbalonline bereidt is tot het plaatsen van nieuwsberichten en verslagen. Natuurlijk kan dat waarbij de procedure simpel is. Alles kan gemaild waarna het op de site wordt gezet. Misschien ten overvloede het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
               logo
Om als vereniging of team iets op www.puurvoetbalonline.nl geplaatst te krijgen is heel gemakkelijk. Je mailt het nieuws of de vraag dus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt allemaal voor je geregeld. Binnen twaalf uur nadat de mail is binnengekomen staat het online op dé site die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot. En met promoten ook daadwerkelijk promoten bedoelt omdat Puurvoetbalonline vindt dat het amateurvoetbal dat verdiend.

Puurvoetbalonline is namelijk ‘beschermd’ tegen het anoniem commentaar geven als er ergens bijvoorbeeld een trainer zijn contract verlengd wordt. Dat is iets wat Puurvoetbalonline nooit zal toestaan en waar het zich blijvend van zal distantiëren omdat het achter een ‘masker’ van alles roepen precies hetzelfde is als iemand van achteren een ‘doodschop’ geven.

Wat is nieuws wordt er vaak gezegd en waar Puurvoetbalonline een helder antwoord op heeft. Alles wat een team of vereniging naar buiten brengt is nieuws. Of het een titel voor F6 is of een verzoek voor een oefentegenstander voor dames3, Puurvoetbalonline zal absoluut geen onderscheid maken en wat ook geldt voor wedstrijdverslagen. Ook die worden, en van welk team dan ook, geplaats op de wijze zoals ze zijn ingezonden.

Kortom reden voldoende om de persberichten naar een site te sturen die er is voor ALLE clubs in het amateurvoetbal en daar geen onderscheid in maakt en daarom nogmaals het emailadres, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , als het mailadres van een voetbalsite die er voor jullie is!