In een periode van rouw valt er niets te vieren.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Door de tragedies in Winsum en Kloosterburen, waar de 15 jarige Ids Visser en de 25 jarige Milan Bos bij om het leven kwamen, was het aanbod op Puurvoetbalonline mondjesmaat. Even was er niet de behoefte om artikelen te plaatsen onder de mom van ‘the show must go on’ of ‘de wereld draait gewoon door’. Die behoefte was er totaal niet. Daardoor bleef het bij wat persberichten en voorbeschouwingen voor het komend weekend waarbij ik de laatste puur en alleen schreef als afleiding om niet te denken aan wat Ids, Milan en hun nabestaanden is overkomen.
Johan Staal
In een bizarre week, zoals deze week is, gebeurt er uiteraard voldoende wat de nodige aandacht verdient en wat je niet kunt laten liggen. Dat deed mij vanmorgen beseffen dat de draad weer opgepakt moet worden wat Puurvoetbalonline betreft. Niet uitbundig en met veel klaroengeschal maar de site moest wel weer dé site die het amateurvoetbal in onze provincie worden.
Daarom worden er vanaf vandaag weer interviews en andere items geplaatst worden zoals iedereen gewend is. Maar voor  iets geldt dat niet en dat is het prachtig ‘cadeau’ dat ik donderdag kreeg. Met de ‘gever’ heb ik echter afgesproken dat ik het uit respect naar Ids en Milan toe pas  na dinsdag ga plaatsen. Want laten we heel eerlijk zijn, in een periode van rouw valt er niets te vieren.