Remy van der Wal nieuwe trainer De Pelikanen

Geschreven door Irene Bos op . Geplaatst in Prietpraat

Woensdag 19 november heeft Remy van der Wal zijn contract getekend als hoofdtrainer bij v.v. de Pelikanen. Het contract wat een looptijd kent van 1 jaar plus optie tot verlenging gaat in vanaf het nieuwe seizoen 2015-2016. De 37-jarige Bedumer vindt bij de Pelikanen een gezonde voedingsbodem om zijn passie voor het spel en ambitie als hoofdtrainer invulling te geven.
De oud 1e elftal voetballer van SV Bedum, voorheen CVVB, heeft jarenlang ervaring als voetballer in de 1e klasse en is sinds 2010-2011 assistent trainer bij SV Bedum. In de afgelopen vier jaar heeft hij vervolgens zijn TC3 en TC2 opleiding met succes afgerond. Deze theoretische basis kon hij goed gebruiken toen hij zowel in 2012 als in 2014 (a.i.) hoofdtrainer was bij SV Bedum voor telkens een periode van een half jaar. Dit met als hoogtepunt het winnen van de 3e periodetitel in 2014.
Onder zijn motto “altijd het hoogst haalbare willen bereiken” gaat hij vanaf 1 juli 2015 ,samen met de technische staf en een zeer jeugdige, maar vooral gretige en ambitieuze selectie aan de slag om dat te bereiken..