JEUGD SC LOPPERSUM IN ACTIE VOOR DE VOETBALKOOI. HELP ONS MET UW STEM!!

Geschreven door Karin Lalkens op . Geplaatst in Prietpraat

Het dorp Loppersum is al een tijdje in de race om de winst te behalen in een door de Klaas Jan Huntelaar Foundation uitgeschreven wedstrijd. De foundation van de voor het Nederlands Elftal en Schalke ’04 uitkomende Huntelaar betaalt aan de winnaar een fraai bedrag uit, waar een start mee kan worden gemaakt met de realisatie van een voetbalkooi in Loppersum.
De voetbalkooi zal naast het voetbalveld moet komen, achter de Boshal en is daarmee multifunctioneel voor iedereen. Het hele dorp kan er namelijk gebruik van maken omdat de schoolkinderen er kunnen gymen, de jongste voetbaljeugd zijn trainingen er kan afwerken en de speelweek Bonkhorn heeft een prachtige locatie voor de activiteiten tijdens de speelweek.

Een kans die het dorp Loppersum met beide handen moeten aangrijpen vindt Karin Lalkens. ‘We lopen momenteel wat achter met de stemmen, maar we gaan nu de eindspurt inzetten. We hebben nog ongeveer 1000 stemmen nodig. Daarom roepen we alle Groningers ook op om op ons te stemmen. Wij zijn de enige club uit de PROVINCIE GRONINGEN die aan deze wedstrijd meedoet. En ook al ligt de kooi niet in uw gemeente, u maakt de kinderen in Loppersum en omstreken heel blij met uw stem,”, aldus Karin Lalkens die verder blij is met de steun van FC Groningen. ‘Wij zijn heel blij met ondersteuning van FC Groningen, die het project een warm hart toedraagt. Verder gaan de jeugdteams van SC Loppersum proberen per team zoveel mogelijk emailadressen te verzamelen. Het team dat het grootste aantal verzameld heeft een heel mooi teamuitje in het verschiet want FC Groningen heeft voor het winnende team namelijk een prachtig uitje ter beschikking gesteld door kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Vitesse, die op zondag 16 december gespeeld wordt, aan te bieden. Met dat laatste voldoen we ook weer aan één van de kernwaarden van de Klaas Jan Huntelaar Foundation nl. namelijk als TEAM samenwerken. Vanuit die gedachtegang is de actie opgezet. Samen de schouders eronder om tot een mooi resultaat te komen. “