Trainer Jaap Danhof vertrekt bij SC Loppersum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Jaap Danhof vertrekt na dit seizoen als trainer van SC Loppersum. De 52 jarige Jaap Danhof heeft het bestuur en de spelersgroep laten weten dat hij na zeven seizoenen toe is aan een nieuwe uitdaging.
Na dit seizoen komt er einde aan de samenwerking tussen Jaap Danhof en de tweedeklasser uit Loppersum. De in Loppersum woonachtige trainer maakte zijn besluit donderdagavond bekend aan het bestuur en spelersgroep. ‘ Dat is een weloverwogen besluit. Ik wil nog graag een paar jaar door als hoofdtrainer en vond dat het moment nu daar was om een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik ben hier in Loppersum vanaf het seizoen 2008-2009 voor het zevende seizoen actief als hoofdtrainer nadat ik vanaf het seizoen 2000-200 1 t/m 2002-2003 hier ook drie seizoenen werkzaam ben geweest.”

Twee periodes waar Jaap Danhof met veel plezier op terugkijkt. ’Dat doe ik zeker want anders keer je niet terug en hoe je het vervolgens geen zeven seizoenen vol. Maar voor nu is het eerst mooi geweest en ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en komt er een nieuwe hoofdtrainer in Loppersum voor de groep te staan. Iets wat voor alle partijen goed is want wat is er nu mooier voor een trainer om via de voordeur afscheid te nemen. Hoewel, helemaal afscheid nemen van Loppersum nemen doe ik nooit want daar is de vereniging mij te dierbaar voor maar als trainer en club scheiden onze wegen na dit seizoen.”