Voor mooi avondje Futsal Marum zijn alle ingredienten weer aanwezig

Geschreven door Johannes Kalfsbeek op . Geplaatst in Prietpraat

Futsal Marum speelt vrijdag 7 november zijn zevende wedstrijd van het seizoen in sporthal De Holten tegen Leovardia uit Leeuwarden. Voor beide ploegen is het een première want nooit eerder kwamen ze elkaar tegen elkaar in een competitie, vriendschappelijk of bekerduel.
 


Het team van coach Jan Lebbing is het seizoen prima begonnen met dertien punten uit zes duels met 30 goals voor en 17 tegen. In competitie en beker scoorden de routiniers Edwin Rinsma(35) 11 keer, Simon Arends(36) 9 x en Johannes Schiffering (41) 5x. Een team vol routine, en we kennen Arends en Schiffering uit het verleden als mannen met een futsal hart. Houden van het spelletje en zijn in meerdere opzichten in de zaal zeer getalenteerd.
De gemiddelde leeftijd van het team is 27,9 jaren jong tegenover Futsal Marum 22,8 jaar. Op de ranglijst staat Leovardia op de derde plaats tegenover Futsal Marum d 6deay op een zesde plaats staat. Het verschil in punten is 3 dus er kan vrijdagavond  veel gebeuren  m.b.t de stand op de ranglijst.
Beide ploegen zitten in een goede flow. Beide zijn door in de beker en hebben hun laatste wedstrijden gewonnen. Futsal Marum begon een beetje stroef door blessures en incompleet trainen maar er wordt nu gebikkeld op de training. Way dat betreft heeft men de opgaande lijn te pakken. Vrijdag dus een prachtige nieuwe uitdaging. Al met al ook voor Futsal Marum coach Andy de Jong een mooie puzzel en zeker een uitdaging met zijn mannen om er voor te gaan en de drie punten in Marum te houden. Helemaal nu de selectie voor de eerste keer dit seizoen compleet is en er misschien ook nog een mooie transfer aan zit te komen.
Het beloofd een mooi wedstrijd te worden helemaal nu Futsal Marum voor het trouwe en geweldige eigen publiek speelt. Altijd een extra dimensie voor spelers en coach.
We hopen op een spectaculaire maar bovenal een sportieve wedstrijd met naar we hopen het publiek als de grote winnaar naar voren komt
Futsal Marum 2 van coach Wico Besling speelt ook een thuiswedstrijd tegen de Herauten de koploper uit de hoofdklasse F. Deze wedstrijd begint om 21.00 uur, direct na het eerste.
Ook de derde helft bent U allen van harte welkom in de altijd gezellige kantine met onze barmaatjes Andre en Lian van sporthal de Holten voor een kleine apres futsal!
Al met al ingrediënten genoeg voor weer een lekker avondje Futsal Marum in de blauwe Kathedraal.