FC LEO 35+ sluit najaarsree​ks af met kampioensc​hap

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het 35+ team van FC LEO speelt sinds maart 2014 in de 35+ competitie van de KNVB. Er wordt in een serie van vier speelavonden een dubbele competitie afgewerkt waarbij vier keer tegen drie andere tegenstanders wordt gespeeld. Waar in de voorjaarsreeks bij het debuut een verdienstelijke tweede plek werd behaald kon afgelopen vrijdag een hogere positie op de ranglijst worden behaald.
Het team van FC LEO had een kleine voorsprong op het team van de Oosterparkers (in de voorjaarsreeks nog eerste geworden). De eerste wedstrijd tegen SIOS werd gewonnen met 3-0 waarna het duel tegen de Oosterparkers gespeeld moest worden. Na een snelle 1-0 voorsprong kantelde het spel langzaam in het voordeel van De Oosterparkers. Er waren vele kansen voor de Oosterparkers waarvan er twee werden benut.

In de laatste minuten van de speeltijd wist FC LEO toch de gelijkmaker te maken, een stand die uiteindelijk ook de eindstand was. De laatste wedstrijd tegen het team van KRC werd met een 2-0 overwinning afgesloten waardoor FC LEO als eerste is geëindigd in de najaarstrek. Een leuke bijkomstigheid in een competitie die zich het best laat omschrijven als een competitie waarbij het competitieve de minst belangrijke factor is. Het team van FC LEO 35+ zal ook weer actief zijn in de voorjaarsreeks van 2015.