Stedum zaterdag op bezoek bij Holwierde

Geschreven door Jaap Dijkema op . Geplaatst in Prietpraat

Het eerste elftal van VV Stedum neemt het  zaterdag op tegen Holwierde. De mannen van Leendert Nieborg staan momenteel op een 2e plaats met drie punten minder dan koploper Harkstede.
Stedum won afgelopen zaterdag met 2-0 van 'buurman' SV TEO. De blauw-witten probeerden van alles maar kwam niet door de verdedigingslinie van Stedum. VV Stedum had zelfs met enkele gevaarlijke counters de score kunnen vergroten, maar met deze belangrijke zege waren ze in Stedum dik tevreden. Holwierde speelde zaterdag met 2-2 gelijk in Sauwerd tegen SIOS. In de eerste helft had SIOS de wedstrijd al moeten beslissen, maar Holwierde knokte zich in de tweede helft knap terug tot 2-2, daar waar het vorige jaar nog met 3-1 ten onder ging. Stedum behaalde vorig jaar de volle buit tegen Holwierde. In Stedum werd het na een 0-2 tussenstand een 3-2 overwinning en op Sportpark 'Katmis' was Tiemen Dijk met de enige treffer van de wedstrijd de matchwinner voor de Stedumers. Hopelijk weten de Stedumers de drie punten mee naar Stedum te nemen zodat het wellicht dichter in de buurt kan komen van koploper Harkstede. De wedstrijd in Holwierde begint om 14:30 uur en staat onder leiding van Dhr. J. Venema.

Stedum 3 neemt het zaterdag op tegen het derde elftal van GEO uit Garmerwolde. Bij een overwinning passeert het ook gelijk GEO op de ranglijst. Deze wedstrijd begint om 14:30 uur in Stedum. De reserves van Stedum komen zaterdag niet in actie. De Fivel 2 kon niet genoeg spelers in het veld brengen voor deze El Clásico