Verzwakt SV Bedum onderuit tegen TLC.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Een door diverse invallers verzwakt SV Bedum verloor zondagmiddag in Leek met 4-1 van v.v. TLC. Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden hadden de Bedumers kans op meer maar brak het groot aantal invallers de ploeg van Dick Visser uiteindelijk op.
SV Bedum kwam in Leek binnen vijf minuten al op een 1-0 achterstand. Twintig minuten later stond het vervolgens 2-0 voor de thuisploeg zodat het er naar uitzag dat het voor Bedum geen leuke wedstrijd zou worden. De ploeg van Dick Visser wist zich al in de eerste helft te herstellen maar slaagde er voor de rust niet in om de zo belangrijke aansluitingstreffer te maken.
Daar lukte de bezoekers direct na de rust wel in zodat het toch weer spannend werd in Leek. Rene van Dijk was de maker van de goal voor de Bedumers waarbij het voorbereidend werk van Herman Ufkens kwam. Door deze snelle treffer kregen de gasten weer wat hoop op minimaal een gelijkspel wat gezien de kansen zeker had gekund. Helaas voor de paarshemden scoorde v.v. TLC in de 65e minuut de 3-1 zodat het duel toen eigenlijk wel beslist was. Bij SV Bedum vloeiden de krachten vervolgens steeds meer weg en moest het in de slotfase zelfs nog toestaan dat de eindstand 4-1 in het voordeel van de thuisploeg werd. Een eindstand die Dick Visser na afloop wel wat geflatteerd vond. ,,We waren redelijk verzwakt maar wisten TLC goed partij te geven. Uiteindelijk brak het groot aantal invallers, waarvan sommige spelers nog nooit op vierde klasse hadden gespeeld, ons op.”