Pascal Mulder nieuwe trainer Groninger Boys

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Pascal Mulder heeft een nieuwe club. De bij Pelikaan S ontslagen trainer gaat per direct aan de slag bij tweede klasser Groninger Boys.
Mulder werd door de tweede klasser enkele dagen geleden benaderd en kwam woensdagavond met het bestuur tot overeenstemming nadat de spelersgroep gekend was in het voornemen om Pascal Mulder aan te stellen als nieuwe trainer. Bij Groninger Boys was men namelijk op zoek naar een nieuwe trainer nadat Theo Migchelsen al na een paar weken was vertrokken.

Pascal Mulder begint per direct en heeft getekend voor de rest van het seizoen met een optie voor nog een seizoen waar de trainer  zeer content mee is. De rest van het jaar plus een optie voor nog een jaar.
Ik was al via enkele spelers benaderd na mijn ontslag bij Pelikaan S en de groep heeft gisteren unaniem gestemd voor mij als trainer. Vervolgens ben ik met het bestuur tot een overeenkomst gekomen met dit contract als resultaat. De doelstelling is promotie naar de 1e klasse met een gezellige volksvereniging waar plezier voorop staat. Dat moet in mijn beleving ook kunnen want Groninger Boys heeft een prima spelersgroep met veel potentie en beleving.