Veel voetbal bij Futsal Marum

Geschreven door Daniel Dongstra op . Geplaatst in Prietpraat

Vanavond, vrijdag drie oktober, speelt Futsal Marum 1 tegen Blauw Wit 34 uit Leeuwarden van coach Wilbert Koning. Blauw Wit 34 heeft een lastige start gehad tegen prima tegenstanders zodat de teller nog steeds op nul staat. Blauw Wit 34 is een bloeiende vereniging mag je stellen als je 11 teams in de competitie hebt. Voor een coach in principe keus zat dus. Blauw Wit 34 zal er veel aangelegen zijn om de punten mee te nemen dus naar Leeuwarden om van die nul af te komen.
futsal
Met de huidige topscorer Wirin Ramadhin als gevaarlijke aanvalsleider en maatje Sewgobind Dhirin zal Futsal Marum op zijn hoede moeten zijn. Futsal Marum speelt thuis en dat vinden de mannen van coach Andy de Jong plezierig omdat de fans altijd enthousiast hun teams steunen. Na de bekerwedstrijd tegen ONR waar met 6-5 van werd gewonnen na een lekkere wedstrijd met fantastisch aanvalsspel van Futsal Marum moet dat zeker het flow gevoel versterken. 

Marc Boonstra is terug in de selectie. Ouwe rot met zeer veel ervaring Gerard Bandringa staat tussen de palen omdat Menno Snip nog geblesseerd is, Verder is iedereen eindelijk fit. Man in vorm is Erwin Bandringa de topscorer momenteel bij Futsal Marum maar er lopen meer mannen lekker te ballen. Zoals Marc Boonstra helemaal op de weg terug na zijn blessure en ook woensdagavond zijn doelpuntjes meepakkend evenals Mart Hoekstra die dit seizoen de goede vorm te pakken heeft. Er is lekker getraind deze week dus het lijkt me dat we er helemaal klaar voor zijn met zijn allen. Beide teams scoren regelmatig in hun wedstrijden dus laten we hopen dat dat een opmaat is voor een mooie sportieve pot zaalvoetbal. 

Verder spelen vanavond om 19.00 uur Futsal Marum 6 tegen Potetos 9, Futsal Marum 2 ontvangt om 21.00 uur WMC 2, en aan het eind, 22.00 uur, van de avond speelt Futsal Marum 5 tegen Vijfje 35, U leest het goed, 35. We hopen u te mogen begroeten in Sportcentrum De Holten vanavond. De zaal is geopend vanaf 18:30 en zoals u van ons gewend bent is de entree gratis.