Herfstvakantie bij v.v.Gorecht in teken voetbaldagen

Geschreven door gorecht op . Geplaatst in Prietpraat

In de herfstvakantie organiseert Gorecht voor de negende keer de Jeugdvoetbaldagen!
Deze dagen zijn voor jullie, onze jeugdleden, maar ook voor niet-leden in de leeftijdsgroepen F, E(M), D(M).
Wie mogen meedoen? Alle jongens en meisjes geboren in 2002 t/m 2008 zijn van harte welkom. Alle jeugd uit Haren en omstreken kan meedoen! Ook als je niet voetbalt, of als je bij een andere vereniging voetbalt, iedereen is van harte welkom. Dus als je vriendjes of vriendinnetjes hebt die mee willen doen, neem ze mee naar de voetbaldagen.

Datum en plaats De vv Gorecht Jeugdvoetbaldagen zijn op dinsdag 14 oktober, woensdag 15 en donderdag 16 oktober a.s. De jeugdvoetbaldagen vinden plaats op de velden van v.v. Gorecht op sportpark De Koepel, aan de Scharlakenlaan.

Wat ga je doen? ’s Ochtends (10.00-12.00 uur) krijgen jullie techniektraining onder leiding van vv Gorecht jeugdtrainers. ’s Middags (13.00-15.00 uur) is er een spellencircuit en spelen jullie 4 tegen 4 toernooien. Keepers kunnen zich ook inschrijven voor keeperstrainingen. Meisjes nodigen we ook van harte uit om deel te nemen.

Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch verzorgd door onze vereniging. De laatste dag is er een met een aantal extra activiteiten en vanaf 15 uur vindt de gezamenlijke afsluiting plaats en krijgt iedere deelnemer een herinnering.
Hoeveel moet je betalen? Als lid van vv Gorecht betaal je € 45, het tweede en volgende gezinslid betaalt € 40. Voor dit bedrag krijg je drie dagen ’s ochtends en ’s middags training en begeleiding, elke dag een lunch, een voetbalshirt en een herinnering aan je deelname. Niet-leden betalen € 60, het tweede en volgende gezinslid € 55. Wanneer de hoogte van de deelnemersbijdrage een probleem is om deel te nemen, kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met het bestuur kijken we of we dan een passende oplossing kunnen vinden.

Hoe kun je je opgeven? Je kunt je inschrijven door het aanmeldingsformulier in te vullen via de aanmeldbutton op de website: vvgorecht.nl.
Let op: kies de juiste maat van je voetbalshirt (onze ervaring is dat de Jako shirts klein uitvallen vergeleken met andere merken). De shirts worden op maat besteld en kunnen niet worden geruild. Geef ook aan als je belangstelling hebt voor de keepersclinic. Je hebt tot woensdag 8 oktober a.s. de tijd om je in te schrijven. De deelnamekosten graag zo spoedig mogelijk overmaken naar rekeningnummer: NL24 ABNA 0449 1949 06, t.n.v. vv Gorecht, o.v.v. Jeugdvoetbaldagen + naam deelnemer(s). Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding, er is een maximum aantal deelnemers!

Als je het formulier hebt ingestuurd, ontvang je per omgaande een bevestiging. Als je geen bevestiging hebt ontvangen, is er iets niet goed gegaan. Probeer het dan nog een keer. Een aantal dagen voor de start van de voetbaldagen ontvangen alle deelnemers een mail met nadere informatie. Ook de ouders die zich hebben opgegeven als vrijwilliger ontvangen dan nog bericht.
Meld je aan en kom gezellig mee doen. Wij kijken er naar uit om samen met jullie weer drie sportieve en gezellige voetbaldagen te beleven! Vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.