Zaterdag 1E: Winst voor VIBOA en een gelijkspel in Bedum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Wat een beetje als een probeersel begon in het bekertoernooi zet Puurvoetbalonline in de competitie door. Voorbeschouwingen op de duels die er door de Ommelander clubs in het weekend gespeeld worden. Een kleine voorbeschouwing welteverstaan want anders zou het met een totaal van vierentwintig verenigingen wel heel veel voorbeschouwing worden.
Hoe de KNVB het voorelkaar krijgt zal wel een raadsel blijven maar VIBOA opent het seizoen weer tegen LTC uit Assen. In de laatste drie jaar gebeurde dat twee keer eerder al was toen Winsum de plaats waar het allemaal gebeurde. Nu dus Assen en pikant detail is dat LTC de laatste vereniging is waar Zephnad Wattimury als hooftrainer actief was. Zephnad Wattimury stopte aan het einde van het seizoen 2012-2013 even als trainer maar pakt na een jaar de draad weer op. In Winsum werd het een keer 2-0 en een keer 1-0 wat een resultaat zal zijn ware VIBOA ook zaterdag blij mee zal zijn. Eerlijk gezegd verwacht ik  dat ook , de drie punten mee gaan mee naar Winsum.

SV Bedum kende een prima voorbereiding. Dat geeft vertrouwen richting het thuisduel tegen Olde Veste.De ploeg van René Wollerich krijgt  direct een stevige opponent op bezoek. Vorig seizoen won de Bedum nog met 2-0 maar prestaties uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst vandaar mijn verwachting voor dit duel:Een gelijkspel in Bedum.