Met dank aan de sociale media ( deel3 )

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het mooie van de sociale media is dat je soms zomaar iets in de schoot geworpen krijgt. Zo kwam ik via een bericht op de facebook terecht bij www.westerkrant.nl. Een krant die uitkomt in de omgeving van Hoogkerk en mij via een schat aan informatie bod m.b.t het naderende voetbalseizoen.

In Peize staat na het ‘tijdperk’ Rinie Jurna nu Frank Konneman voor de groep. Konneman wil, zo valt in de Westerkrant te lezen, hoger eindigen dan vorig jaar wat moet gebeuren met verzorgd voetbal. Verzorgd voetbal + inzet moeten volgens Frank Konneman, die in het verleden als jeugd en assistent-trainer al actief in Peize is geweest de pijlers worden onder de hopelijk prima resultaten die de Peizenaren in de tweede klasse willen behalen.

Trainer Heiko van den Berg wil met v.v. Hoogkerk om de prijzen spelen. De ambitieuze trainer heeft de lat voor dit seizoen hoog gelegd omdat, zo tekende de Westerkrant op, de selectie kwalitatief beter is dan vorig seizoen. Toen waren blessures bijna niet op te vangen wat zorgde dat er onnodig duels verloren gingen.