VVK-zaterdag zoekt met spoed een grensrechter

Geschreven door Tom Zeilemaker op . Geplaatst in Prietpraat

VVK, Voetbal Vereniging Korreweg, in Groningen is een warme, sociale en brutale voetbalvereniging met een roemruchte geschiedenis van meer dan 80 jaar. De club is opgericht in 1930 en was voorheen gevestigd in volkswijk De Hoogte, maar heeft inmiddels een prachtig onderkomen op Sportpark Het Noorden. De vereniging bestaat uit een bont gezelschap van mannen en vrouwen waarbij zowel het sociale als het sportieve aspect een belangrijke rol vervult.
Voor de zaterdagafdeling is de vereniging met ingang van seizoen 2014-2015 op zoek naar een goudeerlijke betrouwbare grensrechter voor haar 1e elftal op zaterdag uitkomend in de 4e klasse.
Gevraagd profiel:
Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je moet minimaal 18 jaar zijn. Je hebt goede kennis van voetbalspelregels en een redelijke conditie.
Taken:
Als grensrechter heb je een bepalende rol in het spel. Er wordt van je verwacht dat je de scheidrechter assisteert tijdens de wedstrijd. De grensrechter is soms de enige die iets heeft waargenomen, dus er wordt verwacht dat je op een goede manier samenwerkt met de scheidrechter.

Wij bieden;
 Een leuke beloning per gevlagde wedstrijd.

Sportieve uitstraling (kleding van de club).

Een leuke functie bij een gezellige vereniging en een ambitieuze hechte spelersgroep.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tom Zeilemaker

06-46195200 (na 17:00!)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.