SV Bedum D1 wint Bosma Schuurtoernooi

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Prietpraat

Het Bosma en Schuurtoernooi werd voor de twaalfde keer georganiseerd op de velden van voetbalclub HSC. Het toernooi, gekenmerkt door de aanwezigheid van vele betaald voetbal organisaties, begon voor SV Bedum D1 rond 12:00.
Helaas bleef Ajax dit jaar thuis, waardoor er dit jaar geen betaald voetbal organisatie aan de poule van SV Bedum D1 deelnam. De Poule zag er nu als volgt uit: SV Bedum D1, Actief D1, Blauw Wit 1934 D1 en HSC D1. Op het oog leuke tegenstanders van grote en bekende amateurverenigingen.

Tegen deze tegenstanders moest gespeeld worden om de behaalde eerste plek van het vorige seizoen te verdedigen. De staf en de spelers keken daarom ook met veel plezier, op deze zonnige zaterdag, uit naar het eerste fluitsignaal. De resultaten van de gespeelde wedstrijden zijn hieronder te vinden.

Poulefase: SV Bedum D1 – Blauw Wit 1934 D2 (1-0) Doelpunt: Mika Taatgen

Actief D1 - SV Bedum D1 (1-2) Doelpunten: Rinus Loonstra, Robert Kwant

HSC D1 - SV Bedum D1 (1-3) Doelpunten: Twan Ahlers, Robert Kwant en Rinus Loonstra

Finale: SV Bedum D1 - HSC D1 (3-1) Doelpunten: Robert Kwant, Rinus Loonstra en Twan Ahlers

Na de gewonnen finale kon aanvoerder Ezra Belga de beker, namens de spelersgroep, in ontvangst nemen. HSC werd door de aanvoerder van Bedum bedankt voor de gastvrijheid en de uitstekende organisatie. Duidelijke woorden die tekenend zijn voor deze mooie voetbalzaterdag. De volgende (beker) wedstrijd zal gespeeld worden tegen de kersverse fusieclub SJO VV Winsum D1, thuis, op zaterdag 31 augustus.