Een nagelbijtende trainer en FC LEO gaat naar Oldehove

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Er kwamen op het artikel ‘Een aantal oefenpotjes’ al aardig wat reacties binnen. Een daarvan kwam van Rowan Rozema. De spits was zaterdag al twee keer trefzeker in het met 3-2 verloren duel tegen SC Stadspark en hoopt daar vanavond weer een aantal aan toe te voegen. FC LEO oefent dan tegen OKVC uit Oldehove dat vrijdagavond het ‘kermisduel’ tegen vierdeklasser Eenrum met 3-1 won. Het duel tussen OKVC en FC LEO wordt in Oldehove gespeeld en begint om 19.30 uur.

In Middelstum wordt ook een leuk duel gespeeld vertelde Merijn Slagter. Daar zal de plaatselijke trots het opnemen tegen de reserves van Omlandia uit Ten Boer. Voor de Middelstumers zal dit de eerste aanzet zijn een drukke periode waarin de ploeg van Jan Jaap Zijlstra in twaalf dagen vier duels en een trainingsweekend gaat afwerken.
Voor de Ten Boersters staat er uiteraard een stukje prestige op het spel want winnen van een eerste elftal is altijd leuk. Dat betekent, althans zo gaan de geruchten, dat bij Jan Jaap Zijlstra de nagels op de vingers al wat korter worden omdat verliezen voor het thuispubliek uiteraard niet de bedoeling kan zijn. Het duel in Middelstum heeft als aanvangstijd half 8 gekregen.