Voetbaltalententoernooi bij v.v.TLC

Geschreven door Geert Spaan op . Geplaatst in Prietpraat

Op zaterdag 16 augustus vindt bij vv TLC in Leek het Voetbal Talenten Toernooi (VTT) voor D1 1e klasse district Noord plaats. Een toernooi waarbij 12 D1 teams de strijd aangaan voor een plaats op het Nederlands kampioenschap later in het seizoen.
Het Voetbal Talenten Toernooi bestaat uit zes districtskampioenschappen (Noord, Oost, Zuid I, Zuid II, West I en West II) en een D1 team heeft direct recht op een NK ticket als het kampioen of vice-kampioen wordt en maakt nog kans op een NK ticket als het derde, sportiviteitskampioen of schaduwkampioen wordt. Kijk voor meer algemene informatie op de website www.stichtingvtt.nl.

Ook dit jaar is het deelnemersveld sterk vertegenwoordigd met D1 teams uit Groningen, Friesland & Drenthe. De deelnemende ploegen zijn dit jaar: vv TLC, cvv VEV’67, vv Roden, cvv Blauw Wit’34, FC Assen, vv Hardegarijp, vv Noordster, vv GAVC, vv Wildervank, vv ONT, vv FVC, vv Akkrum.

De poule-indelingen en wedstrijden voor deze dag vindt u op de website van vv TLC (www.vvtlc.nl) en van de stichting VTT. Als organiserende vereniging, samen met de stichting VTT, kijken we er bijzonder naar uit om de D1 team's te mogen ontvangen op het Voetbal Talenten Toernooi en zetten we ons in om voor uw team een hoog kwalitatief podium te bieden met aandacht voor onze kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest: Voor een Sterk Oranje en een leuk en mooi toernooi voor onze Nederlandse pupillen.