Ook in Ten Post start men de voorbereiding

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Net als veel verenigingen begint ook TEO uit Ten Post deze week met de voorbereiding op het seizoen 2014-2015. Vandaag, dinsdag 5 augustus, zal er in Ten Post voor de eerste keer getraind worden.

Twee trainingen en een trainingsdag staan de voetballers van de 1e selectie in week één van de voorbereiding te wachten. Een week dat op zaterdag 9 augustus wordt afgesloten met een oefenduel tegen ACV 3/ 4. Het duel tegen de Assenaren wordt in Ten Post gespeeld en heeft 17.00 uur als aanvangstijd.

Op dinsdag 12 augustus wordt er vervolgens getraind in Ten Post waar twee dagen later NEC Delfzijl de volgende sparringpartner zal zijn. Het duel tegen het hoogste jeugdteam van de fusieclub uit Delfzijl begint om 19.30 uur.

Zaterdag 16 augustus komt vierdeklasser Noordpool naar Ten Post. De formatie van Willem Kluin zal dan als derde tegenstander in de oefencampagne fungeren. Het duel TEO-Noordpool heeft als aanvangstijd 14.30 uur.

Drie dagen later wordt het vierde duel in de voorbereiding gespeeld als de reserves van derdeklasser Lycurgus naar Ten Post komen. Dit duel kent als aanvangstijd 19.30 uur.

Na de donderdagtraining begint TEO op zaterdag 23 augustus met een thuisduel aan het bekertoernooi. De Pelikanen uit Appingedam fungeert dan als tegenstander in het eerste officiële duel in het seizoen 2014-20 15. Een duel dat gevolgd wordt door een uitwedstrijd tegen VVS en een uitduel tegen Poolster uit Spijk voordat de ploeg van trainer Jan Afman op 6 september met een uitduel tegen Rood Zwart Baflo aan de competitie begint.