Puurvoetbalonline in gesprek met Michel Dijkstra (voorzitter v.v. Zeester).

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Voor Zeester begint het ‘echte’ werk op zaterdag 9 augustus. Dan zal er door de 1e selectie voor de eerste keer o.l.v. hoofdtrainer Gezienus Oosterhuis getraind gaan worden op sportpark Toercamp. Een moment waar voorzitter Michel Dijkstra uiteraard verlangend naar uitkijkt. Dat en nog meer vertelt hij in het gesprek dat Puurvoetbalonline met de voorzitter van Zeester had.

En het clubgebouw al in de clubkleuren geverfd Michel of was dat op facebook nog zo ingekleurd: ‘Dat klopt en zag ik ook voorbij komen. Zoals op de foto is echter wel de bedoeling. Dat heeft echter niet onze prioriteit. Er zijn nog voldoende zaken die voorrang verdienen en ook krijgen.”
En hoor je positieve geluiden over de herstart van Zeester: ‘Ik hoor natuurlijk weleens wat. Positieve geluiden maar ook andere geluiden. Dat begrijp ik ook wel omdat het in een tijd dat clubs eerder samengaan dan uitelkaar dit vrij uniek is. Daarom is onze belangrijkste doelstelling om Zeester dat weer te maken tot wat het altijd was. Een warme vereniging waar iedereen zich thuis gaat voelen. Dat willen we weer terugbrengen en waarbij je altijd de ambitie moet hebben om je te willen verbeteren.”

Maar als vereniging kunnen jullie weer starten: ‘Klopt. De Inboedel voor de kantine is binnen en het verdere materiaal, doelen, netten, ballen en tenues) zijn besteld of al binnen. Dus wat betreft kunnen we los. “

De nieuwe trainer, Gezienus Oosterhuis zal ook wel los willen denk ik persoonlijk:’ Absoluut. Gezienus is nu al zeer betrokken. Het is geen trainer die een groep direct uit wil persen maar rustig wil bouwen. Dat zochten wij ook als vereniging. Iemand die niet alleen naar de prestaties van het eerste team kijkt maar met de club meedenkt.”

Doen alle reactief positief/negatief wat met jullie als vereniging: ‘Het zal nog wel een tijdje zo blijven dat we van alles horen, positief en negatief. Laten wij het maar dicht bij ons zelf houden en op een goede manier samen met onze leden, sponsors en donateurs Zeester weer een mooie vereniging laten worden. Door met elkaar samen te werken kunnen we een heel eind komen. Dat moet de basis voor een mooie toekomst van Zeester worden.”

Wat wil je verder nog kwijt Michel: ‘Dat iedereen in Zoutkamp welkom is om met eigen ogen te zien dat alles en iedereen binnen Zeester er hard aan werkt om onze club weer terug te brengen naar wat het was. Een warme en gezellige vereniging waar voor iedereen plaats is.”