Loppersum start voorbereiding seizoen 2014-2015

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

.Voor SC Loppersum is de voorbereiding op het seizoen 2014-2015 gisteren, zaterdag 2 augustus, begonnen met een trainingsdag op het eigen complex. Onder leiding van trainer Jaap Danhof startte de selectie onder zomerse temperaturen met de trainingen voor een seizoen die ook deze keer weer in het teken van het behouden van het tweedeklasserschap zal staan.

 


image-2014-08-03

       Een deel van de selectie SC Loppersum in actie tijdens trainingsdag.

Naast diverse trainingen zal de ploeg van trainer Jaap Danhof een viertal oefenduels en drie bekerwedstrijden spelen voordat men op zaterdag met een duel tegen het uit de eerste klasse gedegradeerde Noordscheschut aan het seizoen 2014-2015 begint.

Op donderdag 7 augustus spelen de Lopsters thuis tegen zondag tweedeklasser Actief. Het duel begint om 19.30 uur. Twee dagen later volgt het tweede oefenduel die wederom in Loppersum gespeeld gaat worden. Be Quick Dokkum, uitkomend in 2I zaterdag, zal dan als sparringpartner fungeren. De aanvangstijd voor dit duel is vastgesteld op 14.30 uur. Wedstrijd nummer drie in de oefencampagne wordt in het Drentse Eext gespeeld. Op zaterdag 16 augustus zal het daar op een trainingskamp vertoevende Viboa de opponent zijn van de Lopsters. Het duel in Eext heeft als aanvangstijd 14.30 uur. In oefenwedstrijd nummer vier komen de spelers en technische staf een bekende tegen als op dinsdag 19 augustus derdeklasser Grijpskerk naar Loppersum komt. Grijpskerk heeft namelijk Henk Buikema als trainer voor de groep staan en Buikema is al sinds jaar en dag inwoner van Loppersum en is tevens oud-trainer van de vereniging uit zijn woonplaats. Na de vier oefenduels speelt Loppersum verder in de beker uit tegen Niekerk en thuis tegen SJS uit Stadskanaal en Veendam 189 4.