Ook Rood Zwart Baflo van start

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Ook Rood Zwart Baflo begint vandaag, zaterdag 2 augustus, aan de voorbereiding op het seizoen 2014-2015. De selectie van trainer Sander Tromp zal om 14.00 uur voor de eerste keer op het trainingsveld staan.
Op dinsdag 12 augustus staat vervolgens het eerste oefenduel op het programma als Kwiek uit Hoogezand in Baflo op bezoek komt. Het duel in Baflo heeft als aanvangstijd 19.30 uur. Een week later, dinsdag 19 augustus, speelt de selectie van Sander Tromp zijn tweede oefenduel wat weer in Baflo zal gebeuren. Dan fungeert GRC Groningen-zaterdag als tegenstander in een oefenduel dat als aanvangstijd 19.30 uur heeft. Op zaterdag staat dan vervolgens het eerste bekertreffen voor de Bafloërs op het programma als men Stedum op bezoek krijgt. Dit duel staat gepland voor 14.30 uur. Op dinsdag gaat Rood Zwart vervolgens op bezoek in Middelstum voor zijn tweede bekerwedstrijd. Een duel met als aanvangstijd 18. 45 uur. Dan volgt zaterdag 30 augustus het derde bekerduel in Leek waar de plaatselijke fusieclub TLC als tegenstander zal fungeren.

Deze in totaal vijf duels moeten er voor zorgen dat Rood Zwart Baflo klaar is voor de start van de competitie die voor de Bafloërs met een thuisduel tegen TEO uit Ten Post begint.