Ook Noordpool start voorbereiding

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Noordpool start vandaag, zaterdag 2 augustus, met de voorbereiding op het seizoen 2014-2015. De ploeg van trainer Willem Kluin zal eerst vijf trainingen afwerken voordat het eerste oefenduel op het programma staat.
Op dinsdag 12 augustus komt derde klasser Noordwolde naar Uithuizen als eerste tegenstander van Noordpool in de oefencampagne. Het duel in Uithuizen heeft als aanvangstijd 20.00 uur.
Na trainingen op woensdag 13 en donderdag 14 augustus speelt Noordpool op zaterdag 16 augustus een uitduel tegen TEO uit Ten Post. Dit duel heeft als aanvangstijd 14.30 uur. Na het tweede oefenduel trainen de geel/zwarten nog twee keer voordat op zaterdag 23 augustus het bekeravontuur voor Noordpool begint. Dan zal thuis vijfdeklasser WVV uit Winschoten de tegenstander zijn en volgt op dinsdag het uitduel tegen een andere vijfdeklasser. SGV uit Schildwolde is dan gastheer in het onderlinge treffen. Op zaterdag 30 augustus komt dan vervolgens derdeklasser Lycurgus naar Uithuizen voor het derde pouleduel. Vervolgens wordt er weer getraind op dinsdag en donderdag en komt het uit de derde klasse gedegradeerde Westerlee in Uithuizen op bezoek als op zaterdag 6 september de competitie begint.